Live event! Träffa våra high school-experter i Stockholm.

Få reda på mer om utbytesprogram och träffa tidigare utbytesstudenter!

Dato: Tisdagen den 3 oktober 2023
Tid: Mellan 16.00 och 19.00 – kom när det passar dig!
Adresse: WeWork, Regeringsgatan 29, 111 53 Stockholm
Kontakt: +46 (0)8 – 411 23 30 / info@explorius.se

Det är ett spännande tillfälle för alla som vill ha mer information om våra destinationer och high school-program!


På eventet får du information om våra fantastiska resmål runt om i världen. Vårt erfarna team presenterar de mest populära high school-destinationerna, från USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland till Spanien, Italien, Japan och många fler!


Under eventet får du mer detaljerad information om de high school-program du är nyfiken på. Vårt engagerade team delar med sig av värdefull information om akademiska inriktningar, skolplaceringar, programval och support före, under och efter dina studier utomlands. Oavsett om du är intresserad av högskoleförberedande studier, konst, sport eller andra discipliner hjälper vi dig att hitta det perfekta programmet som passar dina intressen och mål.


Du får chansen att träffa tidigare Explorius-studenter som har slutfört våra high school-program och höra deras inspirerande berättelser. De delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att bo och plugga i ett annat land.
Dessutom kommer flera av våra internationella kollegor att närvara för att ge dig en exklusiv inblick i vårt utbud av high school-program:

  • Pierre Ermanno, Global Sales Manager, Educatius
  • Linda Matrone, Nordic Customer Success Manager
  • Andrea Casado, Program Coordinator Inbound, Get Ready, Spain
  • Elnaz Biglary, Nordic Sales Manager, Explorius og Educatius

Eventet är ett perfekt tillfälle att få svar på alla dina frågor, och vårt team av erfarna rådgivare finns också på plats för att ge dig personlig vägledning och hjälpa dig att göra rätt val när det gäller din utbildning och framtida karriär. Eventet är kostnadsfritt och icke-bindande.


Vi ses på Regeringsgatan 29 i Stockholm, när vi påbörjar resan mot utbildning utan gränser. Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Pierre

Pierre Ermanno

Global Sales Manager – Educatius


Pierre har arbetat på Explorius och Educatius sedan starten och skickat i väg studenter från de nordiska länderna ut i världen. Han tillbringade också nio år i Boston, där han utvecklade och producerade Select High School-programmen, i vilka studenter från 50 länder kommer till USA för att gå på high school.

Andrea Casado

Program Coordinator Inbound, Get Ready, Spain


I mitt sista år på gymnasiet bestämde jag mig för att utforska kulturella utbyten i olika engelskspråkiga länder. Mitt skolår i USA var en livstidsupplevelse för mig. Tillbaka i Spanien studerade jag för att bli lärare och sedan dess har jag ägnat mig åt utbildnings- och kulturområden. Att kunna bevittna hela processen som våra elever går igenom under sina akademiska program i Spanien är det jag brinner mest för, eftersom jag själv upplevde det och kan förstå varje steg i detta äventyr.

Elnaz

Elnaz Biglary

Nordic Sales Manager, Explorius och Educatius


Elnaz började på Educatius Group år 2016 som Program Coordinator för våra program i USA och Storbritannien/Irland. Precis som många andra medarbetare på Educatius har Elnaz själv varit utbytesstudent på high school, och hon valde ett program där hon pluggade i Storbritannien. Hon har rest mycket och tack vare personliga och yrkesmässiga erfarenheter har hon fått gedigen expertis om high school-utbyte. Hon har väglett många studenter och hjälpt dem att utveckla sin fulla potential.

Boka studierådgivning