Live event! Träffa våra high school-experter i Göteborg.

Få reda på mer om utbytesprogram och träffa tidigare utbytesstudenter!

Var: Explorius & Educatius huvudkontor, Kungsportsavenyn 32, 411 36 Göteborg
Datum: Tisdagen den 17 oktober 2023
Tid: Mellan 16.00 och 19.00 – kom när det passar dig!
Kontakt: +46 (0)8 – 411 23 30 / info@explorius.se

Det är ett spännande tillfälle för alla som vill ha mer information om våra destinationer och high school-program!


På eventet får du information om våra fantastiska resmål runt om i världen. Vårt erfarna team presenterar de mest populära high school-destinationerna, från USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland till Spanien, Italien, Japan och många fler!


Under eventet får du mer detaljerad information om de high school-program du är nyfiken på. Vårt engagerade team delar med sig av värdefull information om akademiska inriktningar, skolplaceringar, programval och support före, under och efter dina studier utomlands. Oavsett om du är intresserad av högskoleförberedande studier, konst, sport eller andra discipliner hjälper vi dig att hitta det perfekta programmet som passar dina intressen och mål.


Du får chansen att träffa tidigare Explorius-studenter som har slutfört våra high school-program och höra deras inspirerande berättelser. De delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att bo och plugga i ett annat land.
Dessutom kommer flera av våra internationella kollegor att närvara för att ge dig en exklusiv inblick i vårt utbud av high school-program:

  • Pierre Ermanno, Global Sales Manager, Educatius
  • Linda Matrone, Nordic Customer Success Manager
  • Andrea Casado, Program Coordinator Inbound, Get Ready, Spain
  • Elnaz Biglary, Nordic Sales Manager, Explorius og Educatius

Eventet är ett perfekt tillfälle att få svar på alla dina frågor, och vårt team av erfarna rådgivare finns också på plats för att ge dig personlig vägledning och hjälpa dig att göra rätt val när det gäller din utbildning och framtida karriär. Eventet är kostnadsfritt och icke-bindande.


Vi ses på vårt kontor på Kungsportsavenyn 32, när vi påbörjar resan mot utbildning utan gränser. Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Pierre

Pierre Ermanno

Global Sales Manager – Educatius


Pierre har arbetat på Explorius och Educatius sedan starten och skickat i väg studenter från de nordiska länderna ut i världen. Han tillbringade också nio år i Boston, där han utvecklade och producerade Select High School-programmen, i vilka studenter från 50 länder kommer till USA för att gå på high school.

Linda

Linda Matrone

Nordic Customer Success Manager


Linda började på Explorius 2016 som intervjuare för studenter som ska resa på utbyte till Japan. 2018 började hon arbeta som ansvarig för det finska inbound programmet, vilket innebar ansvar för utbytesstudenter från hela världen som ville tillbringa sitt utbyte i Finland. Linda har själv varit på ett universitetsutbyte i Japan. Hon har en magisterexamen i konfliktforskning och har även studerat interkulturell kommunikation och socialpsykologi. Hon talar flytande finska, svenska och engelska. Från 2023 är Linda har ansvar och fokus på välbefinnandet och kommunikationen för samtliga nordiska studenter som reser utomlands. Lindas favoritresmål med Explorius är Japan, som hon anser är alltför underskattat och som hon tycker att alla borde resa till!

Elnaz

Elnaz Biglary

Nordic Sales Manager, Explorius och Educatius


Elnaz började på Educatius Group år 2016 som Program Coordinator för våra program i USA och Storbritannien/Irland. Precis som många andra medarbetare på Educatius har Elnaz själv varit utbytesstudent på high school, och hon valde ett program där hon pluggade i Storbritannien. Hon har rest mycket och tack vare personliga och yrkesmässiga erfarenheter har hon fått gedigen expertis om high school-utbyte. Hon har väglett många studenter och hjälpt dem att utveckla sin fulla potential.

Boka studierådgivning