En bärbar dator står på ett bord med böcker i bakgrunden.

Online språkkurs i spanska

För att förbereda dig på bästa sätt inför ditt utbytesår i Spanien erbjuder vi en online språkkurs i spanska under tre veckor. Språkkursen arrangeras i slutet av sommaren, precis innan du börjar ditt high school-år.

Vi rekommenderar alla som behöver en förberedelse i språket att anmäla sig till språkkursen. Under kursen tränar du inte bara på språket utan du får också mycket information om den spanska kulturen och livsstilen.

Du kommer också att träffa andra utbytesstudenter online som ska åka till Spanien. Kanske träffar du några av dessa personer under Soft Landing Camp eller på din slutliga destination!

Om språkkursen

Kursen äger rum via Zoom med lektioner på spanska och workshops på spanska och engelska. Vi samarbetar med en certifierad och väl etablerad skola i den kända universitetsstaden Salamanca. Alla studenter som deltar på kursen kommer att få ett diplom efter avslutad kurs.

Du deltar i kursen ca 2 – 3 timmar på morgonen måndag till fredag. Du kommer att lära dig grunderna i grammatik och ordförråd, lära dig värdefulla uttryck och delta i flera olika frågesporter och spel med dina kurskamrater.

Varje lektion tar dig ett steg närmare att nå ditt mål: att känna dig mer självsäker och att kunna kommunicera bättre på spanska när du börjar ditt utbytesår i Spanien.

På måndagar, onsdagar och torsdagar kommer det att hållas roliga workshops där du lär dig om spanks kultur, geografi, historia, music, firanden, politik och mycket mer.

Kursen kostar 4 950 SEK. Kontakta oss för att anmäla dig till kursen.

Kursens längd

Tre hela veckor (augusti) 

Få kontakt med en av våra high school-experter

"*" indicates required fields

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden

Kostnad och klasser

Kontaka oss för att få mer information om kostnaden för online spanskakursen. Klassen består av max 12 studenter. Skolan kommer att dela upp studenterna utifrån ett nivåtest. På så sätt får alla studenter möjlighet att placeras på rätt svårighetsgrad och kan få hjälp för deras specifika behov. Du kommer att få 28 lektionstimmar och nio kulturella workshops. Varje workshop varar i 55 minuter.

Tidigare utbytesstudenter i Spanien berättar

Angelina

“Spanjorer är några av de mest direkta, men också de mest uppriktiga människor du kan träffa. Det var därför väldigt lätt att lära känna den spanska kulturen och livsstilen.”
– Angelina i Santa Pola, Spanien

Elin

“Gud vad roligt och fantastiskt jag har haft det. Har träffat så mycket underbart folk som är så glada och roliga”
– Elin, om Soft Landing Camp i Barcelona “

Få upplevelser för livet

Att åka iväg på ett utbytesår är en unik upplevelse som du kommer att minnas resten av ditt liv. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Spanien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Soft Landing Camp i Barcelona

Innan ditt high school år i Spaninen börjar får du bekanta dig med härliga Barcelona på vårt populära Soft Landing Camp. Du och dina framtida klasskamrater får en introduktion till den vackra storstaden och chansen att lära känna varandra bättre.

Boka studierådgivning