Vår avresegaranti – din trygghet

Vi är stolta att kunna säkerställa att alla våra studenter kommer i väg på sitt utbytesår och får möjlighet att uppfylla drömmen om att bli utbytesstudent.

Med Explorius avresegaranti är du garanterad avresa på ditt studentutbyte.

Skulle en oförutsedd händelse hindra oss från att skicka våra studenter till det program de valt, ser vi till att erbjuda ett annat programalternativ utan extra kostnad. Ditt livs äventyr kommer att bli verklighet!

Ett löfte som bara vi kan erbjuda – och leverera!

Vi är den enda utbytesorganisationen i världen som erbjuder denna unika avresegaranti – och vi har utfört det vi lovat! Under hela 2020 fram till första halvåret av 2022, då pandemins COVID-19 gjorde det extremt svårt att resa och studera i utlandet, placerade vi ändå 100% av våra studenter som accepterat sina utbyten. Du kan känna dig säker när du planerar ditt kommande utbytesår med oss.

High school studenter deltar i dragkamp
https://www.explorius.se/wp-content/uploads/sites/2/2022/05/champions-1440-x-434px-1.png

Boka tryggt och säkert idag med vårt One Team Across the Globe som ditt stöd

Hur kan vi på Explorius garantera vår avresegaranti i dessa utmanande tider? Det är för att vi är en del av en stor och global organisation med decennier av erfarenhet och därför har vi tillgång till en omfattande portfölj av high school-program och har full kontroll över programmen som ingår där. Vårt One Team Across the Globe består av våra kollegor från över hela världen och de arbetar tillsammans för att ta hand om våra studenter innan, under och efter deras utbytesår. Du kan boka ditt utbyte med Explorius och veta att du är i trygga händer eftersom ditt utbyte säkras med vår avresegaranti och hela din upplevelse stöds av vårt One Team Across the Globe.

Läs mer

Boka tidigt och säkra det bästa priset

Vi arbetar ständigt med att erbjuda våra kunder det bästa möjliga priset för sitt utbytesår. Men priserna kan ändras. Därför uppmuntrar vi alltid dig som student att boka ditt utbytesår tidigt så att du kan säkra det bästa möjliga priset. Kontakta våra high school-experter idag för att få det bästa priset för det utbyte som du vill åka.

Hör från två tidigare utbytesstudenter som studerade under 2021/2022

Majlinn

Mitt stoltaste ögonblick var att delta på skolavslutningen. Det var en riktig upplevsele och jag är så stolt över allt jag uppnått under mitt utbytesår!
– Majlinn, Michigan, USA

Agnes

Jag kommer alltid minnas människorna jag träffat under mitt utbytesår. De är fantastiska och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
– Agnes, Montana, USA

Få kontakt med en av våra high school-experter

"*" indicates required fields

Studentens information

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?

Vårdnadshavarens information

Hidden
Boka studierådgivning