Placement Guarantee på ditt studentutbyte 2022

2020 och 2021 har varit prövande år för företag som arbetar med utlandsstudier – det har uppkommit utmaningar med restriktioner på resor och svårigheter med att placera utbytesstudenter i vissa program och länder.

Trots dessa svårigheter har vi på Explorius fortsatt hålla vårt löfte till våra utbytesstudenter. Vår Placement Guarantee betyder att 100 % av våra utbytesstudenter som accepterade sina höstprogram 2021 blev placerade på ett program. Om någon student på grund av årets specifika utmaningar inte kunde få sitt första val har de i stället blivit uppgraderade till ett alternativt program utan extra kostnad.

One Team Across the Globe

Hur kan vi hålla vårt löfte till våra studenter även under dessa tuffa utmaningar?

Vårt ”One Team Across the Globe” innebär att vi har stor kontroll och inflytande på våra program. Vårt moderbolag har många års erfarenhet av att erbjuda en mängd utbytesprogram i USA, Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, och övriga Europa. Vår personal och våra kollegor runt om i världen hjälps åt att ta hand om våra studenter – från starten i Sverige och hela vägen genom ditt high school-program utomlands.

Detta innebär att vi alltid har möjligheten att uppgradera och erbjuda ett annat alternativ om studentens första skola inte längre är tillgänglig.

Önskan att åka på high school-utbyte är större än någonsin. Vi hoppas och tror att kommande resor och studentutbyten kommer bli mindre komplicerade än det vi sett de senaste två åren, men oavsett vad som händer är vårt team runt om i världen med dig varje steg på vägen – oavsett var du väljer att tillbringa ditt utbyte och vad du stöter på under resan.

När du bokar hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du kommer att få ditt utbytesprogram för studieåret 2022.