Ta nästa steg mot ett utbytesår

students-in-sports-arena-wearing-orange

Boka gratis studievägledning med våra high school-experter

Det enklaste sättet att få mer information om utbytesår är att boka ett studievägledningssamtal med oss. Vi har jobbat i utbytesbranschen i snart 20 år och kan svara på alla tänkbara frågor som du kan ha. Du kanske redan vet vart du vill åka? Eller vill du ha mer information om vad ett utbytesår på high school innebär? Vi är här för att vägleda dig genom hela processen!

Vill du veta mer om våra aktuella erbjudanden och möjligheter till att söka stipendium?

Under samtalet berättar vi mer om våra aktuella erbjudanden och vilka förmånliga alternativ vi erbjuder gällande finansiering, rabatter och stipendier som du kan ta del av när du ansöker till ett utbytesår utomlands med oss.

Just nu: Early Bird-erbjudande på alla utbytesprogram 2023/24

Missade du chansen att boka till vårt Super Early Bird-erbjudande? Från och med 1 maj fortsätter vi med vår Early Bird-kampanj, där du ännu har chansen att boka ditt utbytesår till rabatterat pris! 

Du som vill bli utbytesstudent nästa år kan ta del av vårt Early Bird-erbjudande: Boka ditt utbytesår 2023/24 till 2022-års priser!

Early Bird-erbjudandet gäller för samtliga high school-destinationer, oavsett vilket utbytesprogram du väljer. 

Vi höjer priserna i sommar, så passa på att prissäkra ditt planerade utbytesår 2023/24 redan idag. Erbjudandet gäller mellan 1 maj till 31 juli 2022.

What’s next?

Se till att boka in dig för gratis studievägledning med Explorius high school-experter idag och gör din dröm om ett utbytesår till verklighet. 

Våra experter ger dig mer information om Early Bird-erbjudandet och går igenom nästa steg i processen. Utforska dina alternativ och börja planera ditt utbytesår med oss idag!

Boka studievägledning

 

Vilket utbytesprogram är bäst för dig?

Explorius erbjuder utbytesprogram i hela 14 destinationer tillsammans med olika programalternativ. Från traditionella utbytesprogram till skräddarsydda program utifrån dina önskemål. Tillsammans hittar vi ett program som passar dig.

Vi kommer att besvara frågor som:

  • Hur är det att bo med en värdfamilj eller på skolans campus?
  • Vilken engelskanivå behöver jag ha och räcker mina betyg?
  • Kan jag fortsätta med min favoritsport under mitt utbytesår?
  • Vad är skillnaden mellan ett Classic- och ett Select-program?
  • Hur ser en typisk skoldag ut?
  • Vad kan jag göra på min fritid?

Anmäl dig till ett gratis studievägledningssamtal idag

Mötet är, självklart icke-bindande och helt kostnadsfri. Du kan själv välja om du vill prata med oss via telefon eller online via Teams/Zoom.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till en gratis vägledning med Explorius high school-experter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera ditt utbytesäventyr!