Early Bird-erbjudande: Utbytesår på high school

Uppfyll drömmen om att bli utbytesstudent. Boka ditt utbytesår 2023/24 till Early Bird-pris! 

Vi på Explorius vill hjälpa studenter i åldrarna 14-18 år att uppfylla sina drömmar om att få uppleva ett fantastiskt utbytesår i ett spännande land. Med vårt urval av skolor och program i 15 olika länder kan du vara säker på att hitta något som uppfyller dina önskemål och förväntningar.

Early Bird-priser på alla utbytesprogram 

Missade du chansen att boka till vårt Super Early Bird-erbjudande? Från och med 1 maj fortsätter vi med vår Early Bird-kampanj, där du ännu har chansen att boka ditt utbytesår till rabatterat pris! 

Du som vill bli utbytesstudent nästa år kan ta del av vårt Early Bird-erbjudande: Boka ditt utbytesår 2023/24 till 2022-års priser!

Early Bird-erbjudandet gäller för samtliga high school-destinationer, oavsett vilket utbytesprogram du väljer. 

Vi höjer priserna i sommar, så passa på att prissäkra ditt planerade utbytesår 2023/24 redan idag. Erbjudandet gäller mellan 1 maj till 31 juli 2022.Se priser för alla destinationer här.

Börja planera idag

Se till att boka in dig för gratis studievägledning med Explorius high school-experter idag och gör din dröm om ett utbytesår till verklighet. 

Våra experter ger dig mer information om Early Bird-erbjudandet och går igenom nästa steg i processen. Utforska dina alternativ och börja planera ditt utbytesår med oss idag!

 Boka en studievägledning


Ansök nu och få bäst pris på ditt
high school-år 2023/24

Att åka på ett utbytesår innebär bland annat att du:

  • Får nya vänner från hela världen.

  • Blir flytande i ett nytt språk.

  • Lär dig om en ny kultur och upplever nya traditioner än vad vi har i Sverige.

  • Kommer ha möjlighet upptäcka och utforska kända städer och platser.

  • Får erfarenheter som du kommer att ha användning av hela livet, både under din studietid och under din framtida karriär.

 

Som utbytesstudent bor du hos en noga utvald värdfamilj eller på skolans campus. Du deltar på lektioner i skolan precis som vilken tonåring som helst och du får möjligheten att välja mellan flera nya och roliga skolämnen. Med Explorius som arrangör får du det säkraste, mest personliga och roligaste utbytesåret du kan få.

 Jag är en Early Bird


Få ut det mesta av vårt Super Early Bird-erbjudande

Boka ett studievägledningssamtal med Explorius high school-experter idag! Vi har jobbat i utbytesbranschen i snart 20 år och kan svara på alla tänkbara frågor som du kan ha. Vi är här för att guida dig genom hela processen.

Självklart är detta samtal både gratis och icke-bindande.

 Boka studievägledning

 

Våra destinationer och utbytesprogram 

Som en del av den största organisationen i världen som fokuserar enbart på high school-program, är vi One team across the globe och erbjuder vi möjligheten att välja mellan ett stort antal destinationer över hela världen. 

Läs mer om våra destinationer: USA, Australien, Nya ZeelandKanada, StorbritannienIrland, Tyskland, Spanien, Frankrike, RéunionItalienJapan och Argentina.

Ett urval av våra high school-program: Classic High School, Select High School och Boarding School.

Följ med våra utbytesstudenter på deras äventyr

Vi är stolta över att vi kunnat hjälpa ungdomar att komma i väg och uppleva sina high school-drömmar under hösten 2021. Vi har studenter i flera länder! Följ dem på deras äventyr och i deras vardag på TikTokInstagram eller Snapchat där de gör takeovers och delar sina erfarenheter direkt från sin destination!

One Team Across the Globe

Explorius tillhör Educatius Group AB som är en stor och etablerad internationell moderorganisation och vi har systerbolag och nära samarbeten i många länder världen över. Detta skapar ett otroligt team runt om i världen, oavsett var man arbetar i världen har alla ett genomensamt mål; att se till att varje student blir framgångsrik på sin high school-resa. Tillsammans är vi One team across the globe!

Varför ska jag välja Explorius?

Kontakta våra high school-experter!

Låter det som ett utbytesår är något för dig? Börja planera ditt utbytesår med oss idag! Skicka in din intresseanmälan så återkommer en utav våra experter till dig!