Sista chansen - Utbytesår i USA 2022/2023

Ubytesstudent springer efter cyklist - båda bär på varsin amerikansk flagga

Ta chansen innan alla platser för 2022/2023 blir fullbokade - åk utbytesår till USA!

Upplev den typiska high school-spirit under ditt utbytesår i USASom utbytesstudent får du vara med om att fira Thanksgiving, prom (skolbalen), prova olika sporter och uppleva livet som amerikansk tonåring high school.

Classic High School – Fullbokat för hösten 2022

Classic High School i USA är det mest populära programmet bland våra studenter. Vi har sett ett rekordhögt intresse för utbytesår i USA i år. Detta gör att vår deadline för Classic-programmet 2022/2023 var tidigare än vanligt i år och nu är alla platser fullbokade.

Ansökningar för Classic High School 2023 är öppen - Ta chansen att boka ditt utbytesår 2023/24 till Super Early Bird-pris! 

 Läs mer om erbjudandet här.

Läs mer om Classic High School

Boka intervju

Select High School – tidig deadline!

Du har fortfarande möjlighet att åka på utbytesår till USA i höst. Uppfyll drömmen om att bli utbytesstudent - ansök till Select High School i USA!

Select High School är programmet för dig som redan har en tydig vision av hur du vill att ditt utbytesår ska se ut. Detta program gör det möjligt att hitta den perfekta skolan för just dig. Kanske vill du utöva en specifik sport, läsa ett specifikt ämne eller placeras i en av de mest populära städerna i USA. Valet är ditt och våra high school-experter hjälper dig att skräddarsy ditt utbytesår efter dina önskningar.  

Skolplatserna bokas upp snabbt i år, se till att boka din intervju och säkra din plats innan de mest populära skolorna är fullbokade!

Läs mer om SELECT High School

Ansök till Select High School


Hur
säkrar jag min plats?

Följ dessa enkla steg för att säkra din plats:

  • Skicka in en intresseanmälan
  • Vi kontaktar dig och berättar mer om ansökningsprocessen
  • Tillsammans bokar vi in en gratis och icke-bindande intervju med dig och minst en av dina föräldrar. Här berättar du om dina önskemål och vi hjälper dig att hitta det perfekta programmet och mest passande skolan för dig

Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen.

Det är enkelt - starta din ansökningsprocess idag!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för en intervju som görs online eller i närheten av dig, där du och dina föräldrar får chans att ställa alla era frågor, samtidigt som vi får lära känna dig! Intervjun är icke-bindande och kostnadsfri.

Fyll i dina personuppgifter: