Ta nästa steg mot ett utbytesår

Boka gratis studievägledning med våra high school-experter

Det enklaste sättet att få mer information om utbytesår är att boka ett studievägledningssamtal med oss. Vi har jobbat i utbytesbranschen i snart 20 år och kan svara på alla tänkbara frågor som du kan ha. Du kanske redan vet vart du vill åka? Eller vill du ha mer information om vad ett utbytesår på high school innebär? Vi är här för att vägleda dig genom hela processen!

Vill du veta mer om våra aktuella erbjudanden och möjligheter till att söka stipendium?

Under samtalet berättar vi mer om våra aktuella erbjudanden och vilka förmånliga alternativ vi erbjuder gällande finansiering, rabatter och stipendier som du kan ta del av när du ansöker till ett utbytesår utomlands med oss.

Vilket utbytesprogram är bäst för dig?

Explorius erbjuder utbytesprogram i hela 14 destinationer tillsammans med olika programalternativ. Från traditionella utbytesprogram till skräddarsydda program utifrån dina önskemål. Tillsammans hittar vi ett program som passar dig.

Vi kommer att besvara frågor som:

  • Hur är det att bo med en värdfamilj eller på skolans campus?
  • Vilken engelskanivå behöver jag ha och räcker mina betyg?
  • Kan jag fortsätta med min favoritsport under mitt utbytesår?
  • Vad är skillnaden mellan ett Classic- och ett Select-program?
  • Hur ser en typisk skoldag ut?
  • Vad kan jag göra på min fritid?

Anmäl dig till en gratis studievägledningssamtal idag

Mötet är, självklart icke-bindande och helt kostnadsfri. Du kan själv välja om du vill prata med oss via telefon eller online via Teams/Zoom.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till en gratis vägledning med Explorius high school-experter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera ditt utbytesäventyr!

Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen.

Det är enkelt - ta nästa steg mot ett utbytesår!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för ett studievägledningssamtal i närheten av dig, där du och dina föräldrar får chans att ställa alla era frågor, samtidigt som vi får lära känna dig! Mötet är icke-bindande och kostnadsfri.

Fyll i dina personuppgifter: