Sista chansen - säkra din high school-plats

Studenter som kramar varandra vid graduation

Ta chansen innan platserna för 2021 är slut – åk på ett utbytesår! 

Som utbytesstudent med Explorius får du chansen att lära dig ett nytt språk, träffa nya kompisar över hela världen och få en unik upplevelse som du kommer att minnas i resten av ditt liv.

Vi har begränsat antal platser till våra utbytesdestinationer på Select och Classic High School-programmet så vill du säkra en av våra sista platser är det hög tid att anmäla sig.

Spanien

- Få platser kvar!

Spaniens härliga klimat, vackra natur och avslappnade livsstil lockar utbytesstudenter från hela världen. Här lär du dig att prata flytande spanska samtidigt som du njuter av sol, stränder och storstäder. 

Läs om utbyte i Spanien.

Säkra din plats i Spanien

England

- Få platser kvar!

Upplev det brittiska high school-livet som utbytesstudent i England! Ta chansen att upptäcka detta vackra land med sin imponerande historia och traditioner. Med sin humoristiska och vänliga befolkning är det enkelt att känna sig som hemma i detta härliga land.

Läs om utbyte i England.

Säkra din plats i England

Italien

- Få platser kvar!

Studera på high school i ett av världens charmigaste länder! Det kommer att finns otaliga saker att upptäcka under ditt utbytesår. Allt från historiska platser och forntida ruiner till restauranger, berg och stränder.

Läs om utbyte i Italien.

Säkra din plats i Italien

Frankrike

- Få platser kvar!

Studera på high school i världens mest besökta land! Ta del av kulturen, människorna, historian och maten som skapat trogna frankofiler över hela världen.

Läs om utbyte i Frankrike.

Säkra din plats i Frankrike

Tyskland

- Få platser kvar!

Upplev den tyska kulturen och bli flytande i ett av världens största språk! Tyskland är känt för sin kulturella mångfald, sina karnevaler och sina historiska monument.

Läs om utbyte i Tyskland.

Säkra din plats i Tyskland

Hur påverkar Coronaviruset min resa?

Situationen med Coronaviruset har varit i allas medvetande det senaste året. Det finns ingenting som är viktigare för oss än att du känner dig trygg med att åka på ett utbytesår. Vaccinprocesserna är igång i länder runt om i världen, och vi ser goda tecken i våra destinationsländer. Om det trots allt skulle vara reserestriktioner vid tidpunkten för din avresa kommer vi att:

  • erbjuda ett alternativt land.
  • skjuta upp programstart – antingen genom ett flexibelt startdatum som tillhandahålls av skolorna, eller genom att skjuta upp programstarten till nästa aktuella terminsstart.
  • återbetala programavgifter, inklusive ansökningsavgiften.

Följ våra studenter som studerar 2020/2021

Följ gärna våra nuvarande studenter som är ute på utbytesår 2020/2021. Vi har en ny takeover varje vecka på Snapchat och du kan även följa deras äventyr på våra studentbloggar.

Hur säkrar jag en plats?

Du säkrar din plats på programmet genom tre snabba steg:

  1. Anmäl dig till ett gratis och icke-bindande möte.
  2. Vi kontaktar dig, ger dig mer information och svarar på dina frågor.
  3. Vi bokar en dag och tid som passar för dig och minst en av dina föräldrar. Under mötet så lär vi känna dig och ser till att möta de förväntningar du har på ett utbytesår!

Är du intresserad av ett utbytesår i USA? Vi har fortfarande platser kvar. Läs mer här!