Bara hos Explorius – Riskfri betalning

Tre studenter på surfbrädor i havet

Vi på Explorius gör allt för att våra studenter ska få ut så mycket som möjligt av sina high school-äventyr. Vi har tagit med oss många nya lärdomar från 2020 och är mer förbereda än någonsin inför utbytesåret 2021/2022.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du bokar hos oss har vi tagit fram ett erbjudande som skyddar din betalning mot oväntade händelser och reserestriktioner hela vägen fram till avresa. Erbjudandet är unikt och vi är den enda organisationen inom vår bransch som erbjuder detta.

Kostnaden för avbeställningsskyddet är 3950 SEK för Classic och 6100 SEK för Select – men om du bekräftar din plats senast 31 mars kommer vi att inkludera det helt gratis!

Intresseanmälan

Skydda din betalning med vårt unika erbjudande - Gratis till och med 31 mars

Med vårt nya avbeställningsskydd har du ett fullständigt skydd mot oväntade händelser som gör det omöjligt för dig att resa till ditt värdland. Skyddet omfattar:

 • Sjukdom eller olycka för studenten eller i familjen (läkarintyg krävs)
 • Dödsfall i familjen
 • Karantän för studenten eller familjen som hindrar studenten från att åka till sin destination
 • Nekad ombordstigning på flygplan på grund av feber eller misstänkt COVID
 • Reseförbud vid avgång orsakad av epidemi som var okänd vid bokningstillfället
 • Epidemi, som var okänd vid bokning, vid destinationen
 • Naturkatastrof eller terrorism
 • Flygstrejk
 • Missat plan vid avgång

Om något av ovan skulle inträffa kan du känna dig trygg med att du kan avboka programmet och få full återbetalning (förutom en administrativ avgift samt kostnad för avbeställningsskydd).

Avbeställningsskyddet, i kombination med vår policy kring nya potentiella reserestriktioner som orsakas av COVID-19, gör det tryggt och säkert att boka ett utbytesår med Explorius.

Utökat avbeställningsskydd

För dig som vill ha ett ännu större skydd och ha möjlighet att avboka oavsett anledning rekommenderar vi vårt utökade avbeställningsskydd.

Intresseanmälan

Hur påverkar Coronaviruset min resa?

Situationen med Coronaviruset är i allas medvetande just nu. Det finns ingenting som är viktigare för oss än att du känner dig trygg med att åka på ett utbytesår. Vi tror att situationen kommer att ha stabiliserats innan hösten 2021, men om det trots allt skulle vara restriktioner som omöjliggör att resa vid tidpunkten för din avresa kommer vi att:

 • erbjuda ett alternativt land
 • skjuta upp programstart – antingen genom ett flexibelt startdatum som tillhandahålls av skolorna, eller genom att skjuta upp programstarten till nästa aktuella terminsstart
 • återbetala programavgifter, inklusive ansökningsavgiften.

Vårt löfte om ett utbytesår 2021

Följ våra studenter som studerar 2020/2021

Fyra studenter på stranden i samband med graduation

Vi är stolta över att vi kunnat skicka studenter utomlands för att uppfylla sina drömmar om ett high school-år i ett nytt och spännande land under 2020. Du kan följa deras äventyr på vår Instagram och Snapchat.

Vi har bland annat en ny takeover varje vecka på Snapchat där våra utbytesstudenter som studerar i USA, Spanien, Frankrike och Tyskland delar med sig av sin vardag och svarar på frågor, se schemat här.

Anmäl ditt intresse idag!

Anmäl ditt intresse idag för att ta del av vårt erbjudande!

Det är enkelt - starta din ansökningsprocess idag!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för en intervju. På mötet får du och dina föräldrar möjlighet att ställa alla era frågor, samtidigt som vi får lära känna dig! Intervjun är gratis och icke-bindande.