Sista chansen till ett High School år i USA!

Utbytesår i USA

Om Din organisation har ställt in utbytesprogrammet för hösten 2020 så finns det fortfarande möjlighet att resa med Explorius och få uppleva ditt år i USA!

De Amerikanska konsulaten i de flesta europeiska länder har redan kommit i gång med visumprocessen! 

U.S Departent of State har den 23:e Juli gått ut med ett officiellt uttalande och meddelat att studenter som har eller kommer att ha ansökt om studentvisumen J-1 eller F-1 kommer att kunna resa till USA trots de reserestriktioner som råder.

Trots detta har vissa organisationer tagit beslutet att stänga utbytesprogrammen för USA hösten 2020. Explorius vill med detta bekräfta att vi kommer fortsätta erbjuda programmen baserat på uttalandet från U.S Department of State.

SELECT-programmet (F-1 visum) kan fortfarande ta emot nya ansökningar!

Tack vare F-1 programmets flexibilitet är det möjligt att ta emot väldigt sena ansökningshandlingar. Till skillnad från J-1 programmet som har strikta deadlines för både placeringar men även för studenternas ankomst till USA. Det betyder att fler studenter har möjlighet att få uppfylla sin dröm om ett år i USA!

SELECT-programmet (F-1) är ett mycket bra alternativ till J-1 programmet där vi kan erbjuda utmärkta privata eller kommunala skolor på minder orter som vår organisation i USA väljer åt dig baserat på din ansökningshandling för att göra den bästa matchningen.

• 100% placeringsgaranti!!
• Alla skolor är mycket flexibla och kommer att kunna hjälpa dig med allt du behöver i fall du skulle komma till USA efter att skolan har börjat.

Pris för ett läsår: 202,185 SEK
Pris för en termin: 162,8987 SEK

Ansökningsavgift: 5,000 SEK

I detta igår:

• Flyg till och från USA
• Antagningsprocess
• Skolavgift
• Betald värdfamilj
• 24/7 Support under hela programmet
• Year end Camp

Starta din ansökan i dag!

Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen.

Det är enkelt - starta din ansökningsprocess idag!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för en intervju som görs online eller i närheten av dig, där du och dina föräldrar får chans att ställa alla era frågor, samtidigt som vi får lära känna dig! Intervjun är icke-bindande och kostnadsfri.

Fyll i dina personuppgifter: