Sista chansen - säkra din high school-plats 2020!

Utbytesstudent med cheerleaders i USA

Ta chansen innan platserna för 2020 är slut – åk på ett utbytesår!

Som utbytesstudent med Explorius får du chansen att lära dig ett nytt språk, träffa kompisar över hela världen och få en unik upplevelse som du minns hela livet.

Vi har begränsat antal platser till våra utbytesdestinationer på Classic High School-programmet så vill du säkra en av våra sista platser är det hög tid att anmäla sig.


Australien 🇦🇺

- Nya platser släppta med programstart september 2020!* 

Den perfekta utbytesdestinationen för dig som vill kombinera äventyr med high school. Upplev ett land med fantastisk natur och en ”laid back” inställning – åk på ett utbytesår till Australien!

*Ingen Soft Landing Camp ingår på våra avresor till Australien i september 2020. 

Säkra din plats i Australien


Nya Zeeland 🇳🇿

– 1 plats kvar!

Ett spännande utbytesår på vackra Nya Zeeland väntar. Upptäck ett av världens häftigaste land som utbytesstudent med Explorius – säkra sista platsen idag.

Säkra din plats i Nya Zeeland

USA 🇺🇸

– 11 platser kvar!

Ta del av den kända skolandan under ditt utbytesår i USA! Som utbytesstudent får du fira Thanksgiving, gå på prom och uppleva livet som amerikansk tonåring på high school.

Säkra din plats i USA


Spanien 🇪🇸

- 3 stipendieplatser kvar! 

Bli utbytesstudent i Spanien och säkra vårt stipendium till utbytesprogrammet i höst (värde 8 000 kr). Först till kvarn! 

Säkra din plats i Spanien

Hur säkrar jag en plats? 🌎🎓

Du säkrar din plats på programmet genom tre snabba steg: 
  1. Anmäl dig till ett gratis och icke-bindande möte
  2. Vi kontaktar dig, ger dig mer information och svarar på dina frågor
  3. Vi bokar en dag och tid som passar för dig och minst en av dina föräldrar. Under mötet så lär vi känna dig och ser till att möta de förväntningar du har på ett utbytesår!

Hur påverkar Coronaviruset min resa?

Situationen med Coronaviruset är i allas medvetande just nu. Det finns ingenting som är viktigare för oss än att du känner dig trygg med att åka på ett utbytesår. Även om situationen ser mörk ut just nu kan vi se positiva trender i de länder som upplevde viruset i början av året, och vi är hoppfulla angående sommaren och hösten. Om det trots allt skulle vara reserestriktioner vid tidpunkten för din avresa kommer vi att:

  • erbjuda ett alternativt land
  • skjuta upp programstart – antingen genom ett flexibelt startdatum som tillhandahålls av skolorna, eller genom att skjuta upp programstarten till nästa aktuella terminsstart
  • återbetala programavgifter, inklusive ansökningsavgiften

Varför ska jag välja Explorius?

Vi har varit ledande inom internationell utbildning sedan 2002, detta ger oss unik kunskap och erfarenhet. Vi fokuserar på kvalité, personlig service och säkerhet, och siktar på att göra våra studenters utbytesår så roliga och lärorika som möjligt. Vårt team är alltid tillgängliga för dig, både globalt och lokalt, oavsett när och var du behöver oss. Vi tror också att vi är rätt val för dig på grund av att:

  • Vi är en del av Educatius Group, den största organisationen i världen som fokuserar på high school-program utomlands för tonåringar. Detta ger oss bland annat en stabilitet och flexibilitet att erbjuda utbytesår i flera olika länder, områden, stater och skolor.
  • Vi har vårt eget nätverk av personal som arbetar med värdfamiljerna i varje land där vi erbjuder program. Om en värdfamilj, av någon anledning inte vill vara värd för en student hittar vi en ny. Utbytesstudenten får en lokal kontaktperson nära studentens hem i värdlandet, samt en kontaktperson i Sverige och telefonservice 24/7.
  • Som en del av Educatius Group är vår kreditvärdighet väldigt bra. I och med att vi är ett svenskt företag är vårt kreditbetyg offentligt, och det visar att vi ligger inom topp 1 % av alla svenska företag. Alltså behöver du aldrig oroa dig över att vi plötsligt skulle lägga ner verksamheten och att dina pengar skulle vara i riskzonen.

Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen.

Det är enkelt - starta din ansökningsprocess idag!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för en intervju i närheten av dig, där du och dina föräldrar får chans att ställa alla era frågor, samtidigt som vi får lära känna dig! Intervjun är icke-bindande och kostnadsfri.

Fyll i dina personuppgifter: