Vilken organisation kommer du att välja för ditt utbytesprogram?

Utbytesstudent på skateboard

Detta år har bjudit på utmaningar utöver det vanliga för hela reseindustrin och inte minst för oss som arbetar med utbytesår. Reserestriktioner och stängda gränser som är helt unika ur ett historiskt perspektiv, har haft stor påverkan vilket lett till att flera organisationer valde att ställa in sina program under 2020 och andra arrangörer försattes till och med i konkurs.

Explorius har dock fortsatt att uppfylla våra studenters drömmar detta år och är nu även i full gång med arbeta med att förbereda för de studenter som ska åka nästa höst. Explorius ingår i Educatius Group AB, ett företag som bedriver high school-program i 15 länder och som har en mycket hög kreditvärdighet (AAA).

Vi kan leverera och hålla vårt löfte om ett high school-program 2021, eftersom vi:

  • Erbjuder skydd mot oväntade händelser ända fram til avresa - studenter som bekräftar och betalar sin plats senast 31 mars får vårt nya avbeställningsskydd inkluderat i priset.
  • Är en finansiellt stark organisation med de ekonomiska medel som behövs för att leverera det vi lovar
  • Har fysiska kontor i Stockholm och Göteborg (andra organisationer stänger ned kontor för att istället ge service till kunder från flera nordiska länder från ett enda land)
  • Har ett hängivet team av anställda som fortsätter att hitta värdfamiljer och skolplatser även under svåra omständigheter (andra organisationer gav upp redan i ett tidigt skede istället för att leverera det de utlovat sina studenter)
  • Är en organisation med systerbolag och nära samarbeten i många länder – detta ger våra studenter många alternativ! När länder som Australien, Nya Zeeland och Kanada höll sina gränser stängda, kunde vi omplacera våra studenter till USA, Storbritannien, Irland och Spanien så att utbytesåret kunde genomföras trots speciella omständigheter.
  • Är en flexibel organisation som är måna om att våra studenter ska känna sig trygga på sina utbytesresor – om det skulle vara restriktioner som omöjliggör att resa vid tidpunkten för din avresa kommer vi att:
    1. erbjuda ett alternativt land  2. skjuta upp programstart  3. återbetala programavgifter, inklusive ansökningsavgiften.

Oavsett vad som händer under året har Explorius stabiliteten, bredden på program i olika länder och resurserna för att genomföra ditt utbytesår.

Intresseanmälan

Byt nu och säkra ditt utbytesprogram 2021

Försäkra dig om att du valt rätt organisation för ditt utbytesår.

Om du inte har bestämt dig än är valet enkelt. Om du redan har registrerat dig hos någon annan och ångrat dig är det inga problem!

Byt till en organisation (oss!) som har bevisat sig vara stabil och framgångsrik när det kommer till att skicka studenter utomlands 2020, så kommer vi att leverera! Om du redan planerat att åka med en annan organisation kan du enkelt byta till Explorius och ta del av vårt löfte om ett high school-program 2021.

Har du redan gjort en icke-återbetalningsbar betalning till en annan arrangör? Inga problem! Visa upp ditt kvitto för oss vid bokning så drar vi av det belopp som du kommer att förlora på din icke-återbetalningsbara betalning (upp till 10 000 SEK).

Boka och tacka ja till din plats senast 31 mars så inkluderar vi vårt nya avbeställningsskydd helt gratis!