Black Week hos Explorius

 

JUST NU! 10.000 kr i rabatt! 💰

Spendera dina pengar på något som faktiskt betyder något under Black Week – investera i din framtid och ansök till ett utbytesår! 

Under ett utbytesår på high school får du mellan 14–18 år oförglömliga minnen, erfarenheter och vänner för livet. Du tar en paus från gymnasiet här hemma i Sverige, och istället pluggar du på en high school utomlands som vilken tonåring i landet som helst. 

Detta ger dig ett enormt försprång i framtida studieliv och karriär. Du kommer hem med nya språkkunskaper och en världsvana och mognad som är omöjlig att få på hemmaplan. Missa inte den chansen!

Exklusivt Black Week-erbjudande 

Just nu får du hela 10.000 kr (!) i Black Week-rabatt när du ansöker till ett high school-år med oss på Explorius. För att ta del av rabatten måste du boka en kostnadsfri intervju innan 1 december 2019, kl. 23:59 och acceptera din plats innan 31 dec 2019.Gör din intresseanmälan redan idag för att säkra både din rabatt och plats på programmet.

Erbjudandet gäller endast för dig som ännu inte varit på intervju och vill åka ett läsår med programstart hösten 2020. Det går inte att kombinera erbjudandet med andra rabatter eller stipendier. Våra populäraste high school-destinationer

Vilken av våra 13 destinationer vill just DU plugga i?

Scrolla vidare för att se vilka de populäraste destinationerna för hösterminen 2020 är.

Graduation#5 JAPAN

Kompisar på Disneyland

Är Japan den coolaste destinationen att plugga high school i? Det kan så vara!

Ta del av vardagen i ett framstående asiatiskt land, lär dig japanska, ät mängder av sushi och besök häftiga städer som Tokyo och Osaka på fritiden.#4 FRANKRIKE

Parlez-vous français? Efter utbytesåret i Frankrike kommer du prata franska med bravur!

Förutom att bli flytande i ett av världens vackraste språk får du även uppleva ett utbytesår bland vingårdar, god mat och majestätiska slott. #3 STORBRITANNIEN

Upplev ett utbytesår i Storbritannien, eller närmare bestämt – i England! 

Få en charmig brittisk accent, njut av Premier League-söndagar och testa på high school-livet i skoluniform. 

Till Black Week-rabatten#2 AUSTRALIEN

Strandhäng med kompisar

Är sol, stränder och surfing din grej? Då är Australien utbytesdestinationen för dig!

I underbara Australien får du ett oförglömligt utbytesår med massor av äventyr, grillkvällar på stranden och roliga skolämnen.#1 USA

 girls above the hollywood sign in los angeles

På ohotad första plats kommer USA som våra utbytesstudenters favoritland. Utbytesåret här börjar i New York och fortsätter sedan någonstans i det vida landet om du inte själv väljer var i USA du vill plugga. 

I USA får du uppleva sann high school spirit med fotbollsturneringar, prom och andra roliga skolevent. Ett oförglömligt high school-år väntar dig här!Anmäl ditt intresse!

Låter ett utbytesår som något för dig? Gör din intresseanmälan idag för att ta del av vårt Black Week-erbjudande på hela 10.000 kr!