Vinn stipendium till USA

Nu har du chansen att bli vår höststipendiat för kommande utbytesår till USA! Vi kommer att dela ut ett höststipendium på hela 50 % av programavgiften.

Varför studera i USA?


Som utbytesstudent hos oss på Explorius får du chansen att uppleva ett magiskt äventyr med nya kulturer, människor och språk. Dessutom ingår en fyra dagar lång förberedelseresa till en av USA:s häftigaste städer – New York.

Ett utbytesår i USA innefattar bland annat:
  • En fantastisk high school-upplevelse
  • Ett välkomnande land och noga utvalda värdfamiljer
  • Ett stort utbud av aktiviteter och sport
  • Bal, homecoming och studentföreningar
  • Och mycket mer!

Läs mer om utbytesår i USA

Vem kan ansöka?

För att kunna söka måste du ha varit på en godkänd intervju hos oss på Explorius. Om du inte har träffat oss på en intervju ännu, kan du anmäla ditt intresse för ett gratis och icke-bindande möte! Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan

Hur du ansöker till stipendiet

Det finns två alternativ för att ansöka.

Uppgift med video eller bild

Alternativ 1: Gör en video och berätta varför du vill uppleva ett high school-år i USA. Videon ska vara cirka 2-3 minuter lång.
Alternativ 2: Gör ett kollage eller en affisch om USA. Använd bilderna på vår hemsida. Skriv en tillhörande text till din affisch/kollage och motivera varför USA är den perfekta destinationen för en utbytesstudent. Max 400 ord.

Skicka in din ansökan till info@explorius.se med "USA stipendium 2020" i ämnesraden senast 31/12-2019. Stipendiaten kommer meddelas personligen och offentliggöras på vår stipendie-sida strax efter deadline.

Juryn består av representanter från Explorius och beslutet kan inte överklagas. Stipendierna erbjuds endast till sökanden som uppfyller Explorius programvillkor.

Vi ser fram emot att få din ansökan! Lycka till!