Stipendium för utbytesstudenter i USA


Vi på Explorius är riktigt glada över att presentera flera olika stipendium till utbytesstudenter som åker på ett utbytesår till USA på vårt Classic High School-program.

Just nu har två studenter möjlighet att bli årets stipendiater!

Våra stipendium till USA

1 á 100 % – Ett stipendium på 100 % (!) av programavgiften

1 á 10 % - Ett stipendium på 10 % programavgiften.

Vem kan ansöka?

För att kunna söka måste du vara född mellan 1 mars 2001 – 14 augusti 2004 och varit på en intervju hos Explorius. Om du inte har träffat oss på en intervju ännu, kan du anmäla ditt intresse för ett gratis och icke-bindande möte!

Läs mer om våra antagningskrav till programmet.

Boka din intervju

Hur du ansöker

För att kunna bli stipendiat måste du utföra uppgiften nedan.

Uppgift med video eller bild

Alternativ 1: Gör en video och berätta varför du vill uppleva ett high school-år i USA. Videon ska vara ca. 2-3 minuter lång.

Alternativ 2: Gör ett kollage eller en affisch om USA. Använd bilderna på vår hemsida. Skriv en tillhörande text till din affisch/kollage och motivera varför USA är den perfekta destinationen för en utbytesstudent. Max 400 ord.

Skicka in din ansökan till info@explorius.se med ”USA stipendium 2019” i ämnesraden senast 15 mars 2019. Stipendiaten kommer meddelas personligen och offentliggöras på denna sida under våren.

Juryn består av representanter från Explorius och beslutet kan inte överklagas. Stipendierna erbjuds endast till sökanden som uppfyller Explorius programvillkor.

Vi ser fram emot att få din ansökan! Lycka till!


Om high school i USA

Ansök till ett high school-år

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig: