Stipendium för Australien


Vi på Explorius är riktigt glada över att presentera våra nya stipendier till Summer High School-programmetAustralien.

På det här programmet tillbringar du 8-12 veckor som en utbytesstudent i Australien under ditt svenska sommarlov. Du bor hos en australisk värdfamilj, pluggar på high school och får uppleva fantastiska Australien. Låter som ett rätt bra sommarlov, eller hur?

Just nu har två studenter möjlighet att bli årets stipendiater!

Våra stipendier till Australien

1 á 100 % – Ett stipendium på 100 % (!) av programavgiften
- Stort grattis till Eric!

3 á 10 % - Ett stipendium på 10 % av programavgiften 
- Stort grattis till Ida, Malin & Marcus!


Vem kan ansöka?

För att kunna söka måste du vara 14-18 år och varit på en intervju hos Explorius. Om du inte har träffat oss på en intervju ännu, kan du anmäla ditt intresse och komma på ett gratis och icke-bindande möte idag!

Läs mer om våra antagningskrav till programmet.

Boka en intervju

Hur du ansöker

För att kunna bli stipendiat, välj en av uppgifterna nedan.

Uppgift - bild eller video 

Alternativ 1: Gör en video och berätta varför du vill uppleva en sommar i Australien. Videon ska vara ca. 2-3 minuter lång.

Alternativ 2: Gör ett kollage eller en affisch om Australien. Använd bilderna på vår hemsida. Skriv en tillhörande text till din affisch/kollage och motivera varför Australien är den perfekta destinationen för en utbytesstudent. Max 400 ord.

Skicka in din ansökan till info@explorius.se med ”Australien stipendium 2019” i ämnesraden senast 3 mars 2019. Stipendiaten kommer meddelas personligen och offentliggöras på vår hemsida i vår. 

Juryn består av representanter från Explorius och beslutet kan inte överklagas. Stipendierna erbjuds endast till sökanden som uppfyller Explorius programvillkor.

Vi ser fram emot att få din ansökan! Lycka till!


Om high school i Australien

Ansök till Summer High School