Webinar

Get Ready-möte 2

12:00 22 februari, 2023

Varmt välkommen på Explorius Get Ready möte 2! Förberedelsena inför ditt utbytesår fortsätter och i detta mötet pratar vi per om hur man på bästa sätt anpassar sig till den nya lokala kulturen, hur man kan använda social medier när man är utomlands och andra tips som hjälper dig med förberedelserna innan avresa. Du kan ställa dina frågor direkt till vår personal och tidigare studenter. Anmäl dig gärna tillsammans med dina föräldrar.

Det går jättebra att anmäla dig till Get Ready-möte 2 även om du inte deltagit på det första mötet. Kontakta vår personal så kan de dela en länk till det inspelade mötet.

Att delta på våra Get Ready-möten är inte obligatoriskt men vi rekommenderar det verkligen för att du ska känna dig så förberedd som möjligt inför ditt år utomlands.

Anmäl dig här

Välkommen!

UPPLEVELSER FÖR LIVET

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Australien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Ladda ner din guide Boka konsultation
Boka studierådgivning