Webinar

Åk på ett utbytesår till Frankrike med Explorius

12:30 11 januari, 2023

Välkommen till vårt gratis webinar om att gå på high school i Frankrike! Planera ditt utbytesår i fantastiska Frankrike och upptäck landet och kulturen på ett sätt som inte turister kan. På ditt utbytesprogram i Frankrike kommer du att att träffa nya vänner, utforska en ny kultur, lära idg språket flytande, utforsta mode, mat och grunda väg för din akademiska utbildning.

Vår kollega Mischa Delaplace från Frankrike kommer att berätta allt du behöver veta om hur det är att vara utbytesstudent, få information om de olika programmen och ämnena som erbjuds. Vi kommer också att berätta hur det är att bo med en fransk värdfamilj och vilka fritidsaktiviteter du kan ägna dig åt efter skolan. En av våra tidigare studenter kommer också att delta och dela med sig av sina erfarenheter!

Under webinariet  kan du kan ställa frågor direkt i chatten. Det är helt gratis att delta och mötet kommer att hållas på engelska.

Anmäl dig till webinariet här

Välkommen!

UPPLEVELSER FÖR LIVET

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt år i Australien. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.

Ladda ner din guide Boka konsultation
Boka studierådgivning