Beställ din kostnadsfria high school-guide för 2022/23

Börja planera för ett utbytesår som ger dig minnen för livet

Du som har börjat fundera över att åka på ett utbytesår på high school har säkert massor av föreställningar om hur året skulle kunna se ut. Och det finns så mycket att se fram emot: en omtänksam värdfamilj, massor av nya vänner, roliga och lärorika aktiviteter utanför schemat och allt du kommer att lära dig genom att leva i en ny kultur och höra ett nytt språk.

Men för komma i väg under nästa läsår måste du börja planera redan i dag. Få inspiration inför ditt livsförändrande år utomlands genom att läsa vår high school-guide för läsåret 2022/23.

I den kostnadsfria guiden hittar du bland annat:

  • Information om våra olika utbytesprogram
  • En översikt över vilka länder du kan plugga i. Läs mer om din drömdestination!
  • Information om vårt Soft Landing Camp där du och andra utbytesstudenter från olika delar av världen tillbringar några dagar tillsammans efter ankomst till värdlandet. Förutom roliga aktiviteter får ni lära er mer om landet och hur det är att bo i värdfamilj och plugga i en ny skola.
  • Erfarenheter från studenter som har varit på ett high school-år med Explorius.
  • Information om vårt ”One Team Across the Globe” – experter på high school-utbyten som alltid finns tillhands för att stödja våra studenter i deras hem- och utbytesländer.

Fyll i formuläret nedan så skickar high school-guiden för läsåret 2022/23 i PDF-format till din inkorg.

banner-img

High school-utbyten – vi på Explorius har expertkunskap

Explorius finns i Stockholm och Göteborg och har sedan 2002 hjälpt svenska ungdomar att uppfylla sina drömmar om ett utbytesår.

Bredaste utbudet från branschledaren

Explorius är del av Educatius Group, ett branschledande internationellt nätverk av utbytesorganisationer. Vi finns över hela världen och har sedan länge nära förbindelser med tusentals skolor och värdfamiljer i länder över hela världen. Hos Explorius hittar du flest utbytesprogram att välja bland oavsett om du vill åka under en termin eller ett helt läsår.

Boka en kostnadsfri konsultation

Du som vill åka i väg på ett spännande och lärorikt utbytesår kommer att märka hur många program det finns att välja bland och hur många beslut som ska fattas. Våra high school-experter finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig hitta ett program som är rätt för just dig.

Gör dig redo för nästa steg. Learn for Life!

Learn for Life – åk på ett utbytesår som formar din framtid. Ta nästa steg mot ett äventyr utomlands. Beställ vår high school-guide för 2022/23 redan idag.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hantering av personuppgifter*
Starta din planering