Beställ din kostnadsfria high school-guide

Börja planera för ett utbytesår som ger dig minnen för livet

Fyll i formuläret nedan så skickar high school-guiden i PDF-format till din inkorg.

Du som har börjat fundera över att åka på ett utbytesår på high school har säkert massor av föreställningar om hur året skulle kunna se ut. Och det finns så mycket att se fram emot: en omtänksam värdfamilj, massor av nya vänner, roliga och lärorika aktiviteter utanför schemat och allt du kommer att lära dig genom att leva i en ny kultur och höra ett nytt språk.

Men för komma i väg under nästa läsår måste du börja planera redan i dag. Få inspiration inför ditt livsförändrande år utomlands genom att läsa vår high school-guide.

Gör dig redo för nästa steg. Learn for Life!

Learn for Life – åk på ett utbytesår som formar din framtid. Ta nästa steg mot ett äventyr utomlands. Beställ vår high school-guide redan idag.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hantering av personuppgifter*

High school-utbyten – vi på Explorius har expertkunskap

Explorius finns i Stockholm och Göteborg och har sedan 2002 hjälpt svenska ungdomar att uppfylla sina drömmar om ett utbytesår.

EXPLORIUS AVRESEGARANTI PÅ STUDENTUTBYTE

E2020 och 2021 var prövande år för företag som arbetar med utlandsstudier. Trots dessa svårigheter har vi på Explorius fortsatt hålla vårt löfte till våra utbytesstudenter. Vår avresegaranti betyder att 100 % av våra utbytesstudenter som accepterade sina höstprogram 2021 blev placerade på ett program. Läs mer om vår garanti i år här!

Boka studierådgivning