Varför ska du välja Select High School?Vill du bo nära stranden, ha närhet till skidåkning eller föredrar du att bo i en storstad?
Explorius Select High School-program ger dig möjlighet att välja i vilket område du vill bo under ditt år utomlands. Och inte bara det, finns det ett specifikt skolämne du vill läsa eller någon speciell idrott du vill kunna utöva under året? Ja, då är detta program något för dig!

Välj stad, område & skola
Du kan välja mellan attraktiva destinationer som t.ex. Los Angeles, San Francisco, Adelaide och Auckland. Berätta för oss vilka ämnen och aktiviteter du är intresserad av - vi hjälper gärna till att hitta skolan som passar just dig!

Välj sport & aktiviteter
Är du kanske en superstjärna på fotbollsplanen och vill spela på en hög nivå eller älskar du att dansa och vill vara Cheerleader? Vi på Explorius hjälper dig att välja det skoldistrikt som passar dig bäst. 
För dig som är mer estetiskt lagd och intresserad av teater, fotografi eller dans finns det många skolor som erbjuder spännande ämnen inom dessa områden.

Ta Graduation på High School
Som Select High School-student reser du in på ett studentvisum vilket gör att det finns möjlighet att ta Graduation i USA. Ett High School Diploma kan bli ditt om du avslutar Grade 12 med godkända betyg samt uppfyller skolans ev. övriga krav. Meddela Explorius i förväg om du vill försöka få ett High School Diploma i USA! 

Har du andra önskemål kan dessa ofta också tillgodoses.

Begränsat antal platser
Ju tidigare du ansöker, desto större är chansen att få en plats på den skola som du önskar komma till! Områden som till exempel Kalifornien blir snabbt fulla. 

Intresserar det dig att åka till USA - men inte har några speciella krav vad gäller skola och aktiviteter? Då rekommenderar vi dig att ta en titt på vårt traditionella utbytesprogram!

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."