Onlinebaserad förberedande kurs för Cambridge-examen

Cambridge-examen – Öppnar dörrarna till över 25000 universitet!

Ett av våra mål är att förbättra studenters chans att bo, arbeta och studera i stort sett var som helst i världen.

Cambridge English Exams är accepterade som ett högkvalitativt bevis på goda språkkunskaper. De är erkända av över 25 000 universitet, arbetsgivare och regeringar runt om i världen. Cambridge-examen är ett måste för alla studenter som vill maximera sina framtida studie- och arbetsmöjligheter.

Med bakgrund av detta valde vi att skräddarsy en förberedande kurs som går att lägga till på våra high school-program! Kursen är inriktar sig primärt till studenter som studerar på high school i ett engelsktalande land, vilket gör att arbetsbördan endast hamnar2-3 timmar i veckan, och fokus ligger på tekniker och övningar som tränar upp studenten för själva provmomentet.

Några av de viktigaste aspekterna:

  • Kursen fokuserar på B2 First exam och C1 Advanced exam, vars format nästan är identiska. Kunskapen byggs upp gradvis i ett lagom tempo och inleds med 12 veckors studier av B2-material, för att sedan fortsätta till C1-material

  • Studenterna har tillgång till allt material via Google Classroom och utför allt arbete online. De får poäng, samt en kort video med feedback och råd varje vecka.

  • Klasserna kommer främst fokusera på lyssnande, läsande och grammatik då dessa är de viktigaste områdena för att klara av examen. Slutet på kursen innehåller även ett visst mått av skrivande i uppsatsform, men detta kommer att hållas till ett minimum.  

Kursen börjar i september och slutar första veckan i juni. Notera dock att studenter kan gå med när som helst och få tillgång till de övningar som de missat.

Fler fördelar med att anmäla sig till vår förberedande Cambridge-examenskurs:

  • Enkel åtkomst till Google Classroom

  • Fokus på de viktigaste områdena för att klara examen: lyssnande, läsande och grammatik

  • Studietips varje vecka med individuella videoklipp

  • En handledade som alltid är tillgänglig via mejl för att svara på engelska språkrelaterade frågor från studenterna

  • Att ha en Cambridge-examen öppnar flera olika dörrar för framtiden och är ett stor fördel för dig som är intresserad av att fortsätta dina studier på en högre nivå. Du får allt detta för endast €250.

Är du osäker på om kursen passar dig? Testa före du köper!

Du kan testa om kursen passar dig genom att gå till classroom.google.com och gå med i en testklass med klasskoden uo7pdxi. Börja med Week 1 Listening och Week 2 Reading & Use of English så kommer du att få feedback på mejlen.

Var tar man Cambridge-examen?

Det finns över 2800 testcenter i 130 olika länder, där bland annat Sverige är inräknat; på denna länk hittar du det testcenter som är närmast dig.

Få mer information

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att veta mer om den förberedande examenskursen.