Information till dig som skolpersonal

Ställer dina elever många frågor om utbytesår eller skulle du själv vilja introducera dem till utlandsstudier på gymnasiet? 

Vi förser dig gärna information om hur det fungerar att åka på ett utbytesår samt ger dig allt material du behöver.

Vi kommer till din skolaVi kommer gladeligen på besök till er skola för att berätta mer om möjligheterna med att plugga utomlands på gymnasiet under en termin eller två.

Vi har ett brett nätverk av tidigare utbytesstudenter som idag jobbar som ambassadörer över hela Sverige. Både våra ambassadörer såväl som vi på kontoret kommer gärna och informerar om utbytesstudier samt delar våra egna erfarenheter om livet som utbytesstudent. Ni är givetvis välkomna att ställa alla de frågor ni kan tänkas ha.

Vi kan exempelvis komma på och delta på er skolas temadag, en engelsklektion eller under en helt vanlig skoldag. Vad du än föredrar – det är helt upp till dig!

Kontakta oss idag så planerar vi in någonting.

Beställ kataloger och affischerBeställ gärna vår kostnadsfria katalog! I denna får både du och dina elever en bra överblick på vad det innebär att åka på en utbytestermin eller ett utbytesår samt vilka alternativ som finns.

Vi kan även skicka med några affischer för er att hänga upp på anslagstavlorna i skolan. Fyll gärna in dina kontaktuppgifter här nedanför så återkommer vi till dig inom kort.

Så fungerar det 

Om Explorius


Kontakta oss


Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig: