Soft Landing Camp 

 

Att resa utomlands som utbytesstudent är ett riktigt äventyr! 
En del av upplevelsen är förberedelserna innan avresan. Du kommer säkert vara både jättepeppad men även känna dig lite ängslig någon gång. Men lugn, ingen fara - Explorius hjälper dig! 

The Original Soft Landing Camp
Explorius var först med att inkludera Soft Landing Camp i programpriset för att alla våra studenter ska börja sitt utbytesår på bästa sätt! Vi erbjuder dig en mjukstart i ditt värdland, du får chans att känna på landet, språket och kulturen, samtidigt som du får uppleva en ny stad!

Soft Landing Camp i alla länder  -  ingår i programavgiften! 
Soft Landing Camp ingår på alla våra Classic-program*, och för alla studenter som ska till USA! Oavsett var i världen du kommer att spendera ditt utbytesår ser vi till att du får den perfekta starten.

Upplev mer!
Under Soft Landing Camp kommer du få chans att lära känna andra utbytesstudenter, åka på sightseeing, fritid för till exempel shopping, och kanske blir det första gången som du betalar med dollar, yen eller argentinska peso? Vi kommer även att hålla våra sista förberedande möten för att se till att du är väl förberedd inför att åka vidare till din nya värdfamilj!

Kolla in länkarna nedanför för att läsa mer om Soft Landing Camp i ditt värdland:

London, Storbritannien

Dublin, Irland