Infomöten

sporty high school girls
 

Är du intresserad av ett utbytesår läsåret 2022/2023? 

Du som är mellan 14-18 år kan plugga utomlands som utbytesstudent. Kom och träffa oss på Explorius eller anslut dig till ett av våra onlinemöten och få mer information om din favoritdestination. 
 
När: Se aktuella datum & möten nedan, 
Var: Drottninggatan 86 i Stockholm, Drottninggatan 10 i Göteborg eller online
Online-möte: Information mejlas ut efter att du har anmält dig 

Kommande informationsmöten online

Du finner vårens informationsmöten nedan. Följ länkarna för att anmäla dig till ett infomöte.  

Alla våra informationsmötet är kostnadsfritt och icke-bindande. Du väljer själv om du bara vill sitta med och lyssna eller om du vill delta aktivt med frågor till presentatören.

Listan kommer att uppdateras löpande och kommer bland annat att fyllas på med webinar om England, Irland, Frankrike, Spanien, Italien och Tyskland. Se till att hålla koll på denna sida om du är intresserad av något av dessa länder! 

Informationsmöte – Utforska våra topp 3 "gömda guldkorn" skolor i USA

Datum: Onsdag, 25 maj 2022 | Tid: 18:30

Anmäl dig till webinariet här.


Utforska våra topp 3 "gömda guldkorn" skolor i USA

 

Att åka som utbytesstudent till USA är alltid en fantastisk upplevelse som skapar med sig erfarenheter och minnen som varar hela livet. Detta webinar är för de studenter som vill få tips på 3 jättebra skolor i USA som finns i områden som man kanske inte hör om i vanliga fall, det är därför vi kallar dessa skolor våra ”gömda guldkorn”. Fördelar med dessa skolor kan vara att priset är något lägre då skolan inte är placerad i ett stort och välkänt område. Delta och få reda på varför en av dessa skolor kanske är en perfekt match för just dig, baserat på deras utbud av ämnen, sporter, aktiviteter eller program på skolan.

 

Med High School Select-program kan du välja exakt vilken skola du vill studera på baserat på alla de skäl som är viktiga för just dig.

Skolorna som gästar oss är:

  • Higley Unified School District, Arizona, USA
  • Scottsburg High School, Indiana, USA
  • Dexter Community Public School, Michigan, USA

Varmt välkommen! 

Anmäl dig till webinariet här

Informationsmöte – Välj en high school i USA som erbjuder din favoritsport!

Datum: Onsdag, 8 juni 2022 | Tid: 18:30

Anmäl dig till webinariet här.


Många av våra utbytesstudenter önskar att kunna få ha tillgång till en specifik sport under sitt utbytesår i USA och våra high school experter finns här för att hitta rätt skola för just dig! Att vara delaktig i ett sportlag under sitt utbyte är ett fantastiskt sätt att få umgås och komma nära sina nya amerikanska klasskamrater. Med vårt Select-program kan du välja en high school baserat på vilka sporter och aktiviteter som erbjuds, kriterier för internationella studenter att delta och vilka lokala regler som kan påverka (om det finns några). 

 

Delta på detta gratis webinar och lyssna på tre populära skolor när de berättar om deras utbud av sporter, aktiviteter, ämnen eller program på skolan. Skolorna som gästar oss är:

  • Poudre School District, Colorado, USA
  • Thornton Academy, Maine, USA
  • Marblehead High School, Massachusetts, USA

Varmt välkommen! 

Anmäl dig till webinariet här