Begränsat antal studenter


Vi ser ingen styrka i att ta emot många studenter, tvärtom är det en styrka att bara ta få. Då vet vi att vi klarar av att hålla vad vi lovar. Vi vet vem du är när du ringer, vi kan få de värdfamiljer vi vill ha och vi kan lyssna till dina önskemål och i största möjliga mån även förverkliga dem. Hos oss är du helt enkelt en person, inte ett nummer. 

Vi har ett begränsat antal platser till var och ett av våra programländer. Vi rekommenderar alltid att du ansöker så tidigt som möjligt för att säkra just din plats. De länderna som det är särskilt viktigt att ansöka till tidigt är:

Australien: Vi har endast ett fåtal platser till Australien och dessa tenderar att ta slut tidigt varje år. För dig som inte hinner knipa en av de åtråvärda platserna erbjuder vi även Select High School i Australien, vilket gör det möjligt att resa till ditt favoritland även om du skulle vara lite sent ute med din ansökan.  

Nya Zeeland: Fåtal platser varje år, men här erbjuder vi även Select-programmet för dig som ansöker sent eller har särskilda önskemål vad gäller skola & område.

Japan: Till det spännande landet Japan har vi endast ett fåtal platser varje år, så är du intresserad av ett utbytesår i Japan, kontakta oss idag! 

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."