Boarding School


Pris Boarding High School - USA

Priset för ett utbytesår på Boarding School består av två avgifter. Skolavgiften som betalas direkt till skolan  samt Explorius "Service Package" betalas direkt till Explorius i SEK, läs mer om de två avgifterna i PDF:en. Ladda ner prislistan (PDF) här>> 

Pris Boarding School - Storbritannien och Irland
Priset för ett utbytesår på Boarding School i Storbritannien och på Irland består av en avgift, ladda ner fullständiga prislistan (PDF) här>>


Explorius reserverar sig för skrivfel, ändringar i programmet och avgiftsändringar pga ändrade valutakurser, transportkostnader, skatteförändringar och andra orsaker som ligger utanför Explorius kontroll. Flygplatsskatter och eventuella andra flygtillägg tillkommer. 

Priserna för läsår 2018/19 är baserade på valutakurser och transportkostnader per 2017-06-30. Ladda ner Explorius programvillkor 2018/19 (PDF)

Close

Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."