Boarding School


Pris Boarding High School - USA

Priset för ett utbytesår på Boarding School består av två avgifter. Skolavgiften som betalas direkt till skolan  samt Explorius "Service Package" betalas direkt till Explorius i SEK, läs mer om de två avgifterna i PDF:en. Ladda ner prislistan (PDF) här>> 

Pris Boarding School - Storbritannien och Irland
Priset för ett utbytesår på Boarding School i Storbritannien och på Irland består av en avgift, ladda ner fullständiga prislistan (PDF) här>>


Explorius reserverar sig för skrivfel, ändringar i programmet och avgiftsändringar pga ändrade valutakurser, transportkostnader, skatteförändringar och andra orsaker som ligger utanför Explorius kontroll. Flygplatsskatter och eventuella andra flygtillägg tillkommer. 

Priserna för läsår 2018/19 är baserade på valutakurser och transportkostnader per 2017-06-30. Ladda ner Explorius programvillkor 2018/19 (PDF)

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.