Månadens skola: St Finian's Community College

Explore the World - travel to Ireland

Drömmer du om ett utbytesår i populära Dublin?
Tillbringa ditt livs största äventyr på den gröna ön, Irland. Irland har någonting för alla: musik, natur och kultur men också CSN-berättigade utbytesår! Irländare är kända för att vara ett av världens mest gästvänliga folk! Som utbytesstudent på Irland blir du fort en del av familjen !

Med vårt Select State-program på kan du bl.a. välja St Finian's Community College. Under marsmånad får du 8 000 kr rabatt på programavgiften.

St Finian's Community College
En irländsk skola med fokus på studenterna! Med dess höga akademiska standard samt breda utbud av extra aktiviteter så är St Finian's Community College en utmärkt skola att gå på som utbytesstudent. Några av aktiviteterna är exempelvis basket, fotboll, musik, programmering, drama och mycket, mycket mer! Uniform är ett krav på skolan. Skolan ligger i förorten Swords med 42 000 invånare. Swords har blivit utsedd till en av de bästa platserna att bo i på Irland! Läs mer om skolan här>>

Kan du tänka dig att studera på St Finian's Community College hösten 2018? Anmäl dig idag och få 8 000 kr rabatt på programavgiften. Ordinariepris för utbytesprogrammet Select High School Irland på St Finian's Community College är 128 800 SEK. 

* Rabatten gäller för dig som accepterar din plats innan 31 mars 2018.
Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."