Midsommar med Explorius

Sol,värme & hav
 
Hur firar du nyåret 2019/20? Utan extra kostnad kan du upptäcka Hawaiis mest populära ö, Oahu, och fira in nyåret 2020 tillsammans med Explorius och övriga Exploriusstudenter! Boka ditt Classic High School USA innan midsommar och få HAWAII REUNION inkluderat i ditt utbytesår 2019/20!*

Förutom trevligt sällskap så får du den unika möjligheten att vandra på den berömda vulkanen, Diamond Head och snorkla bland det färgglada havslivet i det vackra blåa havet. På kvällen bjuds det på klassisk Hawaiiansk festlighet! Hula Hula-dans står givetvis högst upp på listan!

Vi ser till att du får ett oförglömligt slut på 2019 och en fantastisk start till 2020! En "once in a life time opportunity" - tar du den? Anmäl dig idag! 

Ord. pris 13 500 SEK
Ditt pris: 0 SEK

Först till kvarn - begränsat antal platser!


*Erbjudandet ger Hawaii Reunion Camp utan extra kostnad, kostnad för flyg T/R tillkommer från värdfamilj till Honolulu, Hawaii. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."