Månadens skola: Loreto College

London utveksling

Drömmer du om ett utbytesår 15 minuter utanför London City? 

Vill du åka på ett utbytesår och gå på en skola utanför en av världens mest besökta städer? Med vårt Select State-program i Storbritannien kan du bl.a. välja Loreto College i St Albans. Under februarimånad får du 8 000 kr rabatt på programavgiften.

Loreto College – St. Albans

Loreto College ligger 15 minuter utanför Londons centrum och är en av Storbritanniens högst rankade skolor. Skolan erbjuder ett brett utbud av kurser på en hög akademisk nivå. Här har du möjlighet att gå på en prestigefull skola som förbereder dig på de utmaningar och förväntningar som väntas i arbetslivet. Efter skoltid erbjuder skolan en mängd olika klubbar och aktiviteter - välj bland musik, drama, debatt och mycket mer! Läs mer om skolan här>>

Kan du tänka dig att studera på Loreto College hösten 2018? Anmäl dig idag och få 8 000 kr rabatt på programavgiften. Läs mer om Select State här>>*

Programpris för Select State 103 500 SEK med rabatt.

* Rabatten gäller för dig som accepterar din plats innan 28 februari 2018. 


Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."