Välj det säkra - välj Explorius!Våra studenter rekommenderar oss!

Vi får fantastisk feedback från våra studenter. Vi gör flera utvärderingar under året där bland annat Soft Landing Camps och våra värdfamiljer får toppbetyg. Våra kunder är ofta tidigare utbytesstudenters småsyskon eller kompisar. Hela 96 % av tidigare utbytesstudenter rekommenderar oss Explorius.

Experter på High School
Vi är bäst på det vi gör! På Explorius hittar du inga språkresor eller sommarkurser - vi arbetar enbart med High School-program. Med fokus på High School kan vi erbjuda både kunskap och störst utbud av destinationer och upplägg - möjligheterna är många. Hur vill du att ditt utbyetsår ska se ut? Oavsett önskemål kan vi skräddarsy efter dina önskemål och favoritämnen.

Vi är personliga
Hos oss står du och dina drömmar i fokus! Vi tar oss tid att lära känna våra studenter och när du ringer vet vi vem du är och vart du ska. Vi finns här för dig- vi arbetar för att du ska få uppleva det våra studenter kallar för det bästa året i sitt liv. Studenter och föräldrar har en egen kontaktperson från avresa till hemresa. 

Sol, bad och High School
Drömmar du om ett utbytesår i sol & värme? Möjlighet till att lära dig surfa efter skolan? Explorius erbjuder flera destinationer med härligt klimat! Karlifornien, Brisbane, Florida, Argentina är några bland många destinationer. Du kan till och med tillbringa ditt utbytesår på Hawaii om du vill (kika in studentreporter Sara som är på Hawaii nu), du hittar henne här>>! Säkra ditt utbytesår i värmen, anmäl dig innan platserna är slut!

Stöd och trygghet
Explorius ingår i Educatius Group. Som utbytesstudent med Explorius är du på de allra flesta destinationer omhändertagen av våra systerbolag. I nära samarbete, med daglig kontakt och regelbundna träffar, så ser vi våra samarbetspartners som vår förlängda arm.

Förverkliga din dröm och gör skillnad
När du blir utbytesstudent hos Explorius hjälper du samtidigt ungdomar som inte har samma möjligheter. För varje student som blir utbytesstudent hos oss finansierar vi ett års skolavgift för en student i Gambia. Någonting vi och våra studenter är väldigt glada och stolta över! Förverkliga din dröm och påverka någon annans framtid. 

Fortfarande osäker? Vem vet inte bäst om inte utbytesstudenterna själva? Kika in årets studentreportrar och se hur dom har det på sina utbytesår!

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: