Select High School i USA

Full kontroll på ditt utbytesår

Drömmer du om att åka på ett utbytesår till USA, men vet inte vilken skola du ska välja?

Ditt utbytesår i USA kommer att bli en av de viktigaste upplevelserna i ditt liv – så se till att välja din drömskola! Den perfekta skolan för dig kanske finns nära en strand i Kalifornien eller Florida. Eller så kan du välja en skola där du kan spela din favoritsport tillsammans med amerikanska studenter. Kanske vill du träna cheerleading med skolans egna team eller delta i en dramakurs med regissörer som bor nära Hollywood.

Med vårt High School Select-program i USA får du översikt över många olika skolor och du kan hitta den skola som passar just dig bäst! 

Vi erbjuder det bästa urvalet av skolor för dig som vill bli utbytesstudent i USA! En stor offentlig skola, en privatskola eller till och med en boarding school (internatskola) där du bor på campus med dina klasskamrater. Med oss kommer du att hitta din perfekta match! Se de mest populära skolorna i USA här.

Intresseanmälan

 

Early Bird-priser på alla utbytesprogram 

Missade du chansen att boka till vårt Super Early Bird-erbjudande? Från och med 1 maj fortsätter vi med vår Early Bird-kampanj, där du ännu har chansen att boka ditt utbytesår till rabatterat pris! 

Du som vill bli utbytesstudent nästa år kan ta del av vårt Early Bird-erbjudande: Boka ditt utbytesår 2023/24 till 2022-års priser!

Early Bird-erbjudandet gäller för samtliga highschool-destinationer, oavsett vilket utbytesprogram du väljer. 

Vi höjer priserna i sommar, så passa på att prissäkra ditt planerade utbytesår 2023/24 redan idag. Erbjudandet gäller mellan 1 maj till 31 juli 2022. Se priser för alla destinationer här.

Boka studievägledning 

 

Välkommen på informationsmöte om våra topp 3 "gömda guldkorn" skolor i USA

 

Vill du åka som utbytesstudent till USA och söker den perfekta skolan för dig? Delta på vårt gratis webinar på onsdag 25 maj kl 18:30 då vi exklusivt berättar om våra top 3 skolor som vi kallar för ”gömda guldkorn” runt om i USA!

 

Här berättar våra high school-experter om hur du med vårt Select-program kan hitta den perfekta skolan med rätt inriktning för just dig. Du kan välja skola baserat på område, ämnen, sporter, intressen eller aktiviteter. Vi gästas av tre skolor ifrån olika områden i USA som har mycket att erbjuda till ett mycket bra pris. Det är gratis att delta och efteråt är du välkommen att boka en gratis studievägledning med oss.

Vi tar just nu emot ansökningar för 2023/2024, och fram tills 31 juli 2022 kan du ta del av vårt Early Bird-erbjudande!

  

Anmäl dig till webinariet här  

Välkommen på Informationsmöte om USAs Sporty High Schools

Datum: Onsdag, 8 juni 2022 | Tid: 18:30

Anmäl dig till webinariet här.


Många av våra utbytesstudenter önskar att kunna få ha tillgång till en specifik sport under sitt utbytesår i USA och våra high school experter finns här för att hitta rätt skola för just dig! Att vara delaktig i ett sportlag under sitt utbyte är ett fantastiskt sätt att få umgås och komma nära sina nya amerikanska klasskamrater. Med vårt Select-program kan du välja en high school baserat på vilka sporter och aktiviteter som erbjuds, kriterier för internationella studenter att delta och vilka lokala regler som kan påverka (om det finns några). 

 

Delta på detta gratis webinar och lyssna på tre populära skolor när de berättar om deras utbud av sporter, aktiviteter, ämnen eller program på skolan. Skolorna som gästar oss är:

  • Poudre School District, Colorado, USA
  • Thornton Academy, Maine, USA
  • Marblehead High School, Massachusetts, USA

Varmt välkommen! 

Anmäl dig till webinariet här

Få ut det mesta av ditt high school-år


Förutom att du kan välja den skola och destination som passar dig bäst, så erbjuder vårt USA Select High School-program mycket mer!

  • När du har ansökt och blivit antagen till skolan vet du exakt var du ska bo och studera, så du kommer att ha gott om tid för att börja planera ditt äventyr!
  • Du kommer att få användning av vårt One Team Across the Globe – där våra kollegor i USA kommer att ta hand om dig och följer upp med både dig och din värdfamilj under hela din studietid.
  • Du kan få ett amerikanskt high school-diplom under ditt utbytesår med High School Select-programmet

USA High School Select-programmet erbjuder utbytesstudenter samma kulturella utbyte, fördjupning och spännande upplevelser som High School Classic-programmet gör – men utöver detta får du mycket mer eftersom du själv kan välja både skola, destination och ämnen.

Lär av våra utbytesstudenters erfarenheter

Lär dig av våra tidigare och nuvarande utbytesstudenter som själva har varit eller som är iväg på sina utbytesår just nu har rest till USA med vårt High School Select-program.

Hitta din perfekta match! Våra high school-experter är här för att hjälpa dig.