Våra mest populära skolorCalifornia Dreaming becomes a reality!

Kalifornien är ett populärt resmål bland utbytesstudenter och på vårt Select High School -program kan du välja mellan nio intressanta skoldistrikt nära San Francisco och Los Angeles.

Dessa skoldistrikt finns för dig som vill gå på High School i Kalifornien och/eller har specifika önskemål om vilka skolämnen och aktiviteter du vill syssla med under din tid som utbytesstudent utomlands. Om du letar efter en kulturell upplevelse i USA och det inte är ett måste för dig att skolan ligger i Kalifornien, rekommenderar vi att du istället tar en titt på vårt traditionella utbytesstudentprogram Classic.

Skolorna i Kalifornien är populära och med ett begränsat antal platser rekommenderar vi dig att söka i god tid för att säkra din plats till programmet!Förteckning över skoldistrikt i Kalifornien, USA:

Alameda Unified School District
San Francisco Bay Area, mer känt som ”Bay Area” är en storstadsregion som är väldigt varierad, både geografiskt och etniskt. I Bay Area bor det cirka 7,1 miljoner människor och den här regionen räknas som en av de mest förmögna regionerna i USA. Det tar ca 20 minuter att resa från San Francisco till Alameda, antingen med färja eller med buss.

Oak Park High School
Oak Park är ett mindre samhälle med ca 15 000 invånare. Det ligger ca 45 minuter väster om Los Angeles och ca 25 kilometer söder om Oak Park hittar du Malibu och Stilla havet. Oak Park High School har ca 1500 studenter och är perfekt skola om du vill testa på oliak aktiviteter på fritiden.

Santa Barbara Unified School District
Santa Barbara Unified School District är det koldistriktet för kommunal gymnasieskolor i Santa Barbara och Goleta i Kalifornien. Orten Santa Barbara är belägen längs kusten, ca 1,5 timmar från Los Angeles och mycket populärt bland internationella studenter som vill plugga i USA.

Las Virgenes Unified School District
Detta skoldistrikt ligger ca 30 minuter från Los Angeles och inkluderar studenter från Calabasas, Agoura Hills, Hidden Hills och Westlake Village. Distriktet har två gymnasieskolor och är rankat som ett av de bästa kommunala skoldistrikten i Kalifornien. Las Virgenes satsar mycket på Performing Arts, så för dig som vill studera drama eller dans är detta distrikt ett bra alternativ.

El Camino Real Charter High School
El Camino Real Charter High School är ett heltäckande, självständigt fyraårigt gymnasium som ligger i West San Fernando Valley. Distriktet har studenter från Woodland Hills, West Hills och Woodland Park. Skolan är belägen ungefär en halvtimmes bilresa från Los Angeles.

San Luis Coastal Unified School District
San Luis ligger längs kusten mellan Los Angeles och San Francisco. Båda gymnasieskolorna i distriktet ligger nära stranden så det här är definitivt distriktet för dig som vill uppleva strandlivet i Kalifornien! Detta distrikt är dessutom ett av de mest högpresterande när det gäller kommunala skolor i Kalifornien och därmed ett väldigt bra val om du vill studera på gymnasiet utomlands.

Antelope Valley Unified School District
Antelope Valley är beläget ca en timme från Los Angeles och det totala invånarantalet är drygt 350 000 personer. The Valley ligger i bergen och erbjuder ett öppet landskap, perfekt för naturälskare och äventyrare av alla de slag, och har behållit mycket av sin charm och sitt lugn i den naturliga miljön som råder här. Antelope Valley ligger i sydvästra delen av Greater Mojaveöknen.

Los Angeles Unified School District
Los Angeles är den näst största staden i USA och i dess storstadsområde bor det nästan 12,9 miljoner människor! Invånarna kommer från hela världen och talar tillsammans 224 olika språk. Los Angeles Unified School District är det största av skoldistrikten vi företräder och har cirka 150 gymnasieskolor.

För mer information om de olika distrikten, kontakta oss på kontoret!

Klicka här för få se priserna för skolorna i Kalifornien.
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.