Åk till USA på Classic High School!Upplev ditt livs äventyr på vårt High School Classic program! 

Classic är det traditionella programmet som majoriteten av våra studenter väljer. På detta program är det värdfamiljen som väljer studenten och skolorna erbjuder en gratis skolplats. Värdfamiljerna på vårt Classic program öppnar sina hem och delar med sig av sin vardag helt utan ersättning. Vi förbereder dig inför ditt livs största äventyr på bästa och roligaste sätt! Vi finns här för dig inför, under och efter ditt utbytesår.

Påverka din placering
Som student på detta program vet du inte vilket område eller vilken skola du kommer till. Vi vet av erfarenhet att det inte spelar någon roll var du bor under ditt utbytesår, desto viktigare är vem du bor hos! Men för dig som ändå önskar kunna påverka din placering finns det möjlighet att göra ett områdesval. Dock är områdesval inte garanterat på Classic-programmet då det är värdfamiljen som väljer studenten. Du betalar enbart om du blir placerad i ditt önskemål. Programpris för Classic High School hittar du här>>

Utvecklas som person
Under ett år som utbytesstudent med Explorius i det stora landet i väst kommer dina fördomar både att ändras och bekräftas. Du kommer få uppleva ett High School-år som medför otroligt mycket kul och roliga minnen. Att få träffa nya kompisar, prova nya aktiviteter och att bli en familjemedlem i en ny familj tillhör några av alla de möjligheter som ges under ett år i USA.

High School
På High School kan du själv välja vilka ämnen du ska läsa och efter skolan finns det många aktiviteter att ta del av. Träna med något av skollagen, arbeta med skolans årsbok eller varför inte vara med i skolans musikaluppsättning? Passa på att prova på något nytt och lär känna nya vänner! Om det är något i amerikanska filmer och tv-serier som stämmer med verkligheten, är det att eleverna älskar sin skola. Detta fenomen kallas "School Spirit".

USA är ett stort land med oändliga möjligheter och det är svårt att säga exakt vad ditt High School-år i USA kommer att innehålla. Vi hjälper dig med allt runtom men hur ditt år blir är helt upp till dig! Anmäl dig för en gratis intervju här>>

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: