Varför studera på Boarding School i USA?


  • Små klasser – Genomsnittet ligger på 12-15 elever vilket ger maximal interaktion mellan lärare och studenter.
  • Mycket kvalificerade lärare som är experter inom sina specifika områden. Dessa lärare fungerar också som campus-föräldrar, idrottstränare och studievägledare på skolan.
  • Blandad studentkår med studenter från många olika länder världen över.
  • Stort utbud av aktiviteter och sporter att delta i efter skolan, på kvällar och på helger. Det finns alltid något att göra och för dig som bor på skolan är allt nära till hands!
  • Fantastiska resurser med forskningslabb av hög kvalitet och enastående faciliteter för sport, musik, teater, dans, konst, teknik, fotografi & media. Vissa skolor har till och med muséer, djurparker, planetarier och forskningscentrum.
  • Riktigt bra skolor till ett bra pris genom att ansöka via Explorius och ta del av stipendier.

Har du flera funderingar kring att studera på en Boarding School – tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att uppnå din stora dröm om ett år utomlands!

Been there, done that! Läs om våra tidigare studenters upplevelser:

Josef berättar varför du också ska välja Boarding School >>

Läs om Christophers erfarenheter från Boarding i USA >>

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.