Sport & aktiviteter på High School i USATa del av High School Spirit!
I USA är många fritidsaktiviteter förknippade med skolan. Alla skolor som vi samarbetar med har ett stort utbud av olika aktiviteter, allt ifrån idrott till debatt- och dramaklubbar. Att delta i skolans olika aktiviteter är det absolut bästa sättet att lära känna nya människor på!

Genom vårt Select High School-program har du möjlighet att välja en skola som erbjuder just de aktiviteter eller sporter som du vill delta i.

Allt händer på High School
För de studenter som deltar i skolans aktiviteter (det vill säga nästan alla studenter!) händer det lätt att skoldagen pågår fram till klockan fem. Det är därför ovanligt att man träffar kompisar hemma hos någon - istället umgås man på fotbollsträningen, musikalövningen eller när man jobbar med skolans "yearbook".  

Till dig som utövar en idrott på hög nivå
Om du utövar din idrott på en hög nivå och önskar tävla även under ditt år i USA – berätta detta för oss så tidigt som möjligt, precis i början av ansökningsprocessen. Vissa delstater har restriktioner för internationella studenter då det gäller att tävla för skollaget och det är bra att kontrollera ifall det finns någon restriktion för just din idrott redan innan du väljer skola eller skoldistrikt. Kom även ihåg att på amerikanska skolor måste alla delta i uttagningstester, så kallade ”try-outs”, innan det är bekräftat vilka som kommer med i laget. Det betyder att även ifall du väljer en skola som till exempel har ett fotbollslag så måste du, på plats i USA, visa dina kunskaper i en ”try-out” för att säkra din plats i laget.

Berätta för Explorius vilken aktivitet du vill utöva under ditt utbytesår så kan vi rekommenderar skolor specifikt för dig. Du kanske vill tävla i Alpin skidåkning, spela golf året runt eller fokusera på musik under ditt utbytesår. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer.

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.