Boarding School i USA



Utbildning i världsklass

De flesta förknippar ett utbytesår med att bo i en värdfamilj – men vad sägs om att bo på skolan med dina kompisar? Explorius samarbetar med flertalet boarding schools i USA där skolan står för kost och logi på ”campus” och erbjuder utbildning i världsklass!

Boarding schools är privatskolor i USA som har en hög kvalitet på utbildning och studentaktiviteter - till exempel musik, idrott eller bild. Vi samarbetar med skolor som erbjuder allt från elitdans till alpin-program och allmän utbildning som förbereder studenter för universitetsstudier i USA.

Att studera på Boarding Schools i USA är en fantastisk erfarenhet och ger dig en stor chans till personlig och akademisk utveckling. Du kommer att lära känna nya kompisar, knyta livslånga kontakter och bilda nya nätverk för framtiden.

Läs berättelser från våra tidigare studenter, Josef och Christopher.

Stipendier
Explorius samarbetar med över 80 boarding schools i USA och dessutom erbjuder flera av våra skolor riktigt bra stipendier till ambitiösa nordiska studenter med bra betyg. Har du en idrottstalang på högnivå kan du dessutom få bra stipendier för det. Stipendier erbjuds till duktiga svenska idrottare inom fotboll, ishockey, golf, alpin skidåkning, friidrott och tennis.

Explorius stipendier baseras på dina meriter och kan täcka upp till 60 % av skolavgiften. Kontakta oss för att få mera information om vilka stipendier som finns tillgängliga för just dig. Genom att ansöka via Explorius hjälper vi dig hitta rätt skola och är med dig under hela ansökningsprocessen.

Ansök redan idag 
- skicka in din intresseanmälan här! 

Boarding Select

På Boarding Select hittar vi den internatskola som bäst matchar dina önskemål vad gäller område, ämnen och aktiviteter. Vi kan erbjuda skolorna till rabatterade priser med hjälp av stipendier från skolorna. Priserna varierar från skola till skola. Explorius hjälper dig i ansökningsprocessen utan någon extra kostnad och du betalar skolavgiften direkt till skolan. Kontakta oss för mer information om Boarding Select,


Explorius Boarding med stipendium
Explorius hjälper dig att hitta en skola som passar dig och förmedlar stipendium till dig baserat på dina meriter. Tidigare Exploriusstudenter har fått upp till 60% av skolkostnader (skolavgift, boende & logi) i stipendium. 

Explorius service package
För dig som väljer Boarding med stipendium tillkommer Explorius service package. Med service package får du bland annat den perfekta amerikanska upplevelsen då du börjar ditt utbytesår med vår Soft Landing Camp.

Klicka här för att se ett urval av  boarding schools  & priser >>

För mer information om de Boarding skolor vi erbjuder, ladda ner katalog (PDF) här>>

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: