USA - våra programAtt USA är möjligheternas land råder det ingen tvekan om. Som utbytesstudent i USA kommer du att få nya kompisar, lära dig en perfekt amerikanska, gå på en amerikansk High School och få uppleva USA:s unika kultur. Dessa program erbjuds i USA:

High School Classic 

Det traditionella programmet som majoriteten av våra studenter väljer. På detta program är det värdfamiljen som väljer studenten och skolorna erbjuder en gratis skolplats. Som student på detta program vet du inte vilket område eller vilken skola du kommer till. Classic är perfekt för dig som är ute efter den kulturella upplevelsen. Du kan påverka din placering genom att lägga till ett områdesval, var ute i god tid och få det önskade området garanterat.

High School Select 

Programmet för dig som vill få möjlighet att välja var och hur ditt utbytesår ska ske. Här kan du få de flesta av dina önskemål tillgodosedda, oavsett om det gäller skola,skolämnen, aktiviteter eller geografiskt läge. Dessa program ingår i Select: Select Day School, Select Boarding School, Academic Choice och Academic Choice Boarding. 

Komboprogram USA-Australien

Har du lust att uppleva High School spirit i USA och den avslappnade "Aussie" livsstilen i Australien? Då har du möjlighet att kombinera dessa två länder med vårt komboprogram. Börja ditt utbytesår i USA och när vintern kommer så reser du vidare till din andra del av utbytesåret - Australien!

Print
Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."