Utbytesprogram i Spanien

Vi erbjuder flera olika high school-program i Spanien. Dessa är Classic High School, Combo High School och Select High School

Läs mer om de olika programmen för att få reda på vilket som passar dig bäst!


Classic High School – vårt traditionella program

Vårt Classic High School-program är det traditionella programmet som våra utbytesstudenter oftast väljer. När du väljer detta program blir du placerad hos en härlig familj någonstans i Spanien.

Du kan exempelvis få bo på vackra Costa Blanca, uppleva high school-livet i den populära hamnstaden Huelva eller plugga i surfparadiset Galicien. Allt beror på var din framtida värdfamilj bor. Det är det perfekta valet för dig som vill ha en äkta spansk upplevelse någonstans i det vackra landet.

Du kan välja att åka på Classic High School till Spanien under en termin eller ett helt läsår.

Områdesval mot en extra kostnad

Föredrar du city- eller strandlivet, eller kanske bägge? Du som har önskemål om att bo i en särskild spansk stad får chansen genom att lägga till ett områdesval mot en extra kostnad inom vårt Classic High School-program.

Välj att tillbringa ditt utbytesår populära städer såsom Madrid, Alicante, Valencia och många fler.

Vänligen notera att antalet platser på vardera områdesval är begränsat. Vi rekommenderar dig därför att ansöka till ditt utbytesår så tidigt som möjligt. Först till kvarn gäller!

Se programavgiften för Classic High School & områdesval i Spanien


Se alla våra områdesval

Ansök till ett high school-år

Combo High School – upplev Spanien och ?

 

Med Explorius får du en unik möjlighet att uppleva high school-livet i både Spanien och ett annat europeiskt land. Välj mellan att tillbringa ditt utbytesår i Spanien och:

Det är det perfekta valet för dig som är intresserad av att plugga i två olika länder och lära dig två olika språk under ett år. Ansök till Combo High School och maximera ditt utbytesår till fullo! 


Om du vill plugga i Spanien och Frankrike börjar du ditt utbytesår i Frankrike och flyttar sedan till Spanien till vårterminen. Om du vill plugga i Spanien och några av de andra länder kan du välja själv var du vill att ditt utbytesäventyr ska börja. Vårt populära Soft Landing Camp är inkluderat i programavgiften och äger rum på hösten innan skolstart. Vilket Soft Landing Camp du kommer gå på beror på var du startar ditt utbytesår.

Med Combo High School i Europa får du dessutom möjligheten att resa hem till jul innan du börjar ditt äventyr i nästa land.


Ansök till Combo High School


Select High School – Spanien på ditt sätt

Katedral i Spanien

Vet du redan nu hur du vill att ditt utbytesår i Spanien ska se ut? Vill du kanske bo i en specifik stad, gå på en engelsk skola eller plugga ditt favoritämne? Oavsett gör du det rätta valet genom att ansöka till vårt Select High School-program där du själv bestämmer hur du vill njuta av Spanien.

Vi har ett nära samarbete med skolor i de populära städerna Valencia och Sevilla. Låt oss veta dina önskemål vad gäller geografiskt läge, skolämnen och aktiviteter så skräddarsyr vi ditt spanska utbytesår precis som du vill ha det.

Du kan välja att åka på Select High School till Spanien under en termin eller ett helt läsår.

Lär mer om våra mest populära skolor i Spanien

Se priser för Select High School

Ansök till Select High School 

<< Tillbaka till Spanien