VärdfamiljenDet är värdfamiljen som väljer dig utefter hur du beskriver dig, så att du ska passa in i familjen. De väljer att ta emot en utbytesstudent för att de tycker det är kul och vill dela med sig av sin kultur.


Som utbytesstudent i Spanien kommer du lära dig det mesta om Spanien från din värdfamilj. Värdfamiljerna är alla noga utvalda och har intervjuats av en lokal representant. Du kommer troligen ha ditt egna rum, men det kan även hända att du får dela med ett värdsyskon. Du kommer äta de flesta måltider tillsammans med din värdfamilj. Den viktigaste måltiden under dagen är middagen, som ofta äts sent på kvällen.

Gemensamt bland alla värdfamiljer är att de kommer vara utåtriktade och pratglada, men de kan alla variera i hur de ser ut. En del värdfamiljer har gifta föräldrar, medan andra bara har en förälder. Många har barn, men inte alla.. Du kan dock vara säker på att din värdfamilj kommer göra allt för att du skall känna dig hemma och trivas i Spanien.
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.