Spanien - Våra program


Viva Espana!Spanien är så mycket mer än fotboll och tapas, även om du med all säkerhet kommer att uppleva mycket av båda under ditt utbytesår. Åk till Spanien och lär dig språket som talas på flest ställen i världen!

Classic High School

Det traditionella programmet som vi erbjuder vid studier i SPanien. Classic High School är vårt kulturella utbytesprogram där man blir placerad över hela landet. Programmet är till för dig som önskar att åka på utbytesår utan specifika krav eller preferenser geografiskt. Som utbytesstudent i Spanien har du däremot möjlighet att välja vilken stad du vill bo i med ett s.k. områdesval.

 

High School Select

NYHET! På detta program har du möjlighet att specifiera dina önskemål och dessutom få de uppfyllda! På detta program har du möjlighet att bestämma ifall du vill gå på en specifik skola, stad eller vill studera ett speciellt ämne eller kurs.
Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter. 

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."