Välj den perfekta skolan på Nya Zeeland

När du ansöker till vårt Select High School- eller Boarding School-program väljer du själv vilken skola i Nya Zeeland som du vill plugga vid.

Det är perfekt för dig som har en klar bild av hur du vill att ditt utbytesår i landet ska se ut. Kanske vill du läsa särskilda skolämnen, kunna utöva din favoritsport på en högre nivå eller plugga i en viss stad.

Vi erbjuder ett brett utbud av skolor över hela Nya Zeeland. Nedan hittar du våra populäraste high schools och boarding schools i Nya Zeeland.

Ansök till ett high school-år

High Schools på Nya Zeeland

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor på vårt Select High School-program.

Hutt Valley High School, NordönHutt Valley High School hittar du på södra spetsen på Nordön. När du pluggar här har du cirka 15 minuter från storstadspulsen i Nya Zeelands huvudstad Wellington. Skolan erbjuder ett brett utbud av skolämnen och aktiviteter och har något för alla intressen.

Skolan har cirka 1700 studenter vilket gör det till en av de största skolorna inom Wellington-området.

Läs mer Hutt Valley High School


Ansök Select High School

Mercury Bay Area School, NordönMed dess topputbildning och närhet till natur kommer du som utbytesstudent att trivas utmärkt på Mercury Bay Area School. Skolan är belägen på Nordön, endast ett stenkast från stranden som du och dina vänner kan besöka efter lektionstid.

Skolan erbjuder unika aktiviteter såsom River Swim, klättring, golf, rugby, kricket och många fler. Passa på att prova en ny aktivitet eller att bli riktigt grym på din nuvarande favoritsport.

Läs mer Mercury Bay Area School

Ansök Select High School

Boarding Schools i New Zealand

Nedan hittar du information om den internatskola vi erbjuder i Nya Zeeland.

Scots College, NordönPå Scots College bor du på internatskola i mysiga huvudstaden Wellington. Skolan var tidigare en historisk pojkskola, men erbjuder nu utbildning för både pojkar och flickor.

Internatskolan erbjuder en utbildning i världsklass och lockar därmed många internationella studenter. Campuset är mycket fint och grönt, och en fantastisk plats att bo på. Att välja att studera på Scots College är ett utmärkt val för dig med höga akademiska mål.

Se till att ansöka i tid för att säkra dig en plats på en av Nya Zeelands främsta internatskolor.

Läs mer Scots College  

Ansök till Boarding School

Säkra din skolplats i Nya Zeeland

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om våra olika skolor i Nya Zeeland. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig och säkerställer att ditt stora utbytesäventyr blir precis som du vill ha det.


Ansök till ett high school-år


<< Tillbaka till Utbytesprogram i Nya Zeeland