Våra high school-program

Vi erbjuder fyra olika utbytesprogram på Nya Zeeland. Dessa är Classic High School, Combo High School, Select High School och Boarding School. 

Läs mer om våra olika program och få reda på vilket som passar dig bäst!


Classic High School – det traditionella programmet

High School Exchange

Classic High School är det perfekta programmet för dig som ser fram emot att få en genuin Nya Zeeland-upplevelse under ditt utbytesår i landet. Vi hittar en härlig värdfamilj, och därefter en bra high school i deras närområde åt dig.

Din framtida värdfamilj kan exempelvis bo i de charmiga städerna Tuaranga och Dunedin, nära magnifika Mount Taranaki eller i spännande Auckland. Oavsett var du bor, kommer du få ett oförglömligt och unikt high school-utbyte i detta förtrollande land.

Du kan välja att åka på Classic High School till Nya Zeeland under en termin eller ett helt läsår.

Se programavgiften för Classic High School


Ansök till Classic High School 

Combo High School – upptäck USA & Australien

Med Explorius får du en unik möjlighet att uppleva high school-livet både på Nya Zeeland och i USA eller på Nya Zeeland och i grannlandet Australien via vårt Combo High School-program.  

Detta är det ultimata programmet för dig som antingen är intresserad av att plugga på de två olika kontinenterna eller i de två Oceaniska länderna. Ansök till Combo High School och maximera ditt utbytesår till fullo!

Utbytesår i USA och Nya Zeeland

När du väljer att åka till USA + Nya Zeeland börjar du ditt utbytesår i USA. Där väntar Soft Landing Camp i New York. I fem månader får du sedan uppleva high school-livet i USA samt roliga helgdagar som Halloween. Du kommer att bo med en omtänksam värdfamilj i någon av landets 50 delstater.

Efter att ha upplevt det bästa från det amerikanska high school-livet är det dags för äventyr nummer två. Nu väntar high school-livet på vackra Nya Zeeland bland fantastisk natur och tropiska stränder. Ditt stora “kiwi”-äventyr börjar på Soft Landing Camp i Auckland som pågår under en dag. Efter du blivit förberedd på det nästa steget av ditt utbytesår är det dags att börja njuta av det som är kvar av vad som kan komma att bli det coolaste året i ditt liv.

Utbytesår i Australien och Nya Zeeland

När du väljer att åka till Australien + Nya Zeeland kan du välja att åka på ett utbyte under en eller två terminer. Oavsett val, börjar ditt high school-utbyte i Australien. Här väntar Soft Landing Camp i Sydney*, innan du åker vidare till din värdfamilj någonstans i landet. De kommande månaderna får du uppleva allt som Australien har att erbjuda, både i skolan och på fritiden. Ta chansen att se det fantastiska Stora barriärrevet, de populära städerna Sydney och Melbourne och Ayers Rock (Uluru) under ditt utbyte här.

När du sedan reser vidare till Nya Zeeland väntar vårt Soft Landing Camp i Auckland, som pågår under en dag. Därefter är det dags att träffa din värdfamilj och utforska fantastiska Nya Zeeland under månaderna som är kvar.

*Soft Landing Camp inte är inkluderat i programavgiften för dig som åker till Australien + Nya Zeeland under en termin.

Se programavgiften

Ansök till Combo High School 

Select High School – Nya Zeeland på dina villkor

Vårt Select High School-program är valet för dig som har en tydlig bild av hur du vill att ditt utbytesår på Nya Zeeland ska se ut. Kanske vill du bo nära bergen där du kan åka skidor, vid en av dess många fantastiska stränder eller upptäcka Nya Zeelands vackra landskap från en hästrygg? Se våra mest populära skolor här.

Vi har ett nära samarbete med många utmärkta skolor över hela Nya Zeeland, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy ditt utbytesår precis som du vill ha det. Vi hjälper dig att välja den bästa skolan för dig; en skola som erbjuder precis de skolämnen och aktiviteter som du är intresserad av.

Vi arbetar med ett stort antal high schools på både Nord- och Sydön, i populära städer såsom Auckland, Wellington och Christchurch.

Se programavgiften för Select High School


Ansök till Select High School 

Boarding School – upplev campuslivet

Med Explorius får du möjligheten att gå på Boarding School, internatskola, på Nya Zeeland. På våra vanliga utbytesprogram bor du hos en värdfamilj och pluggar på high school. När du går boarding school både bor och pluggar du på ett vackert campus. Det är en spännande möjlighet som passar dig som är en högpresterande elev som är ute efter en unik high school-upplevelse.

När du väljer att plugga på en internatskola på Nya Zeeland kommer du både plugga och bo i den vackra storstaden Wellington. Låt oss veta vad du är ute efter vad gäller sporter, aktiviteter och skolämnen. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig.

Se våra mest populära Boarding Schools i Nya Zeeland 

Se programavgift och stipendium för Boarding School


Ansök till Boarding School 
 
<< Tillbaka till Nya Zeeland