Select High School i Nya Zeeland

 

Valet är ditt!
Drömmer du om att uppleva det vackra Nya Zeeländska landskapet från hästryggen? Eller är du mer intresserad av strandliv och surfing? Kanske föredrar du att bo nära bergen och skidbackar?  På vårt Select-program på Nya Zeeland arbetar vi med en organisation som kan erbjuda över 90 olika skolor utspridda över landet. Det innebär att du själv kan välja var du vill bo under ditt utbytesår. Skolorna i programmet finns på både Nordön och Sydön. Du väljer själv skola efter vilka ämnen och aktiviteter som du är intresserad av.

Nya Zeeland är en populär destination bland våra studenter. Det är lätt att förstå varför - här finns allt samlat: Stränder, skidbackar, en fantastisk natur, storstadspuls samt utmärkta skolor. Som utländsk student ges du möjlighet att förbättra din engelska i en avslappnad miljö och också njuta av landets storslagna natur. 

Du kan till exempel välja att bo i storstaden Auckland, vid stranden eller i en mer lantlig miljö med närhet till hästar. Vi hjälper dig att hitta enskola som ligger i just det området som du är intresserad av och som dessutom kan erbjuda de sporter eller ämnen som du önskar. På alla skolor finns en mängd ämnen och olika aktiviteter att välja från. Berätta för oss om hur just ditt drömår ser ut så letar vi fram en skola i ett område som passar dig!

Select High School för dig som vill påverka ditt utbytesår! Berätta för oss vilka ämnen du vill läsa och vi hjälper till att hitta en skola som passar dig. Vissa av våra skolor tar emot många internationella studenter, andra bara ett fåtal. Vad föredrar du? Du bestämmer.

Soft Landing Camp i Auckland ingår inte när du reser med vårt High School Select-program, däremot har du möjlighet att lägga till det (tillval 4 500 SEK)! Läs mer om det här>>

Prislista för ett urval av några skolor vi erbjuder på Nya Zeeland på Select-priset. 

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: