Soft Landing CampDen perfekta starten på ditt bästa år någonsin!

Som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att börja ditt år med vårt Soft Landing Camp. Tillsammans med andra utbytesstudenter får du, precis som namnet tyder, en mjukstart på ditt utbytersår innan du reser vidare till din värdfamilj. Du får chans att vänja dig vid tidsskillnaden, språket, kulturen och värmen. Under Soft Landing Landing Camp kommer du lära känna nya vänner, åka på sightseeing och vi kommer att hålla våra sista förberedande möten så att du ska vara väl förberedd inför ditt år som utbytesstudent på Nya Zeeland. 

Upplev Auckland tillsammans med andra utbytesstudenter! Ingår i programavgiften när du åker på High School Classic. 

Nu har du även möjlighet att välja till Soft Landing Camp ifall du reser med vårt Select-program! Tillval på 4 500 SEK, läs mer om det här>>

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: