Nya Zeeland - våra programNedan hittar du de program som vi erbjuder på Nya Zeeland: 
 

High School Classic

Det traditionella programmet som majoriteten av våra studenter väljer. På detta program är det värdfamiljen som väljer studenten och skolorna erbjuder en gratis skolplats. Som student på detta program vet du inte vilket område eller vilken skola du kommer till. Classic är perfekt för dig som är ute efter den kulturella upplevelsen.

High School Select

Programmet för dig som vill få möjlighet att välja var och hur ditt utbytesår ska ske. Här kan du få de flesta av dina önskemål tillgodosedda, oavsett om det gäller skola,skolämnen, aktiviteter eller geografiskt läge.

Komboprogram Nya Zeeland-Australien

Har du lust att uppleva Oceanien på riktigt? Då har du möjlighet att kombinera Australien och Nya Zeeland med vårt komboprogram. Du väljer själv vart du vill börja! Nya Zeeland-Australien eller Australien-Nya Zeeland. Det ingår dessutom TVÅ Soft Landing Camp - ett i Auckland och ett i Sydney. 

Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan:

"Vissa fält i formulärat är obligatoriska, fyll i dessa och testa igen."