Utbytesprogram i Italien

Vi erbjuder två olika utbytesprogram i Italien. Dessa är Classic High School och Kombo.   

Läs mer om de olika programmen och få reda på vilket som passar dig bäst!

Classic High School – en sann italiensk upplevelse

Vårt Classic High School-program är det traditionella programmet som majoriteten av våra studenter väljer.

När du ansöker till Classic High School blir du placerad hos en värdfamilj någonstans i Italien. Din framtida värdfamilj kan bo i närheten av storstäder såsom Rom eller Neapel, på paradisön Sardinien, nära alperna i norr eller någonstans längs den långa, vackra kusten. Det är det ultimata programmet för dig som vill få en genuin insikt i den italienska kulturen samt få en upplevelse som är omöjlig att få som turist.

Du kan åka på Classic High School-programmet i Italien under en termin eller ett helt läsår.

Se priser för våra Classic High School-program.


Ansök till Classic High School

Kombo – två länder på ett år

Med oss på Explorius får du en unik möjlighet att uppleva high school-livet i både Italien och ett annat europeiskt land. Välj att tillbringa ditt utbytesår i Italien och Frankrike, Spanien eller Tyskland. Det är det perfekta valet för dig som intresserad av att lära dig två olika språk och uppleva två länder på ett år. Ansök till vårt Komboprogram och maximera ditt high school-år i Europa till fullo!

Om du vill plugga i Italien och Frankrike börjar du ditt utbytesår i Frankrike och du flyttar sedan till Italien inför vårterminen. Om du vill plugga i Italien och Spanien eller Tyskland kan du själv välja i vilket land du vill börja ditt utbytesår. Vårt populära Soft Landing Camp är inkluderat i priset på höstterminen. Vilket camp du åker på beror på vilket land du börjar ditt utbytesår i.

Med vårt komboprogram i Europa får du dessutom möjligheten att resa hem över jul innan du börjar ditt high school-äventyr i nästa land.

Se programavgiften för Kombo  

Ansök till komboprogrammet

<< Tillbaka till Italien