Italien - Classic High SchoolItalien

är för dem flesta ett land med pizza, pasta och fotboll men landet har så mycket mer att erbjuda. Naturligtvis kommer du som utbytesstudent i Italien få uppleva allt detta men även det som är helt unikt med landet. Under ditt High School år i Italien kommer du lära känna massor av italienska ungdomar som älskar att hänga ute under sommarkvällarna. Du kommer även att få lära dig att tala kanske världens vackraste språk helt flytande! En av de största olikheterna är hur folket hälsar på varandra. Italienare hälsar genom en puss på varje kind. I södra Italien gör även männen så. I norra Italien hälsar männen på varandra genom en kram eller en klapp på axeln.


Classic High School 

är det programmet som vi har vid studier i Italien. Classic High School är vårt kulturella utbytesprogram där en placering kan ske över hela landet. Programmet är till för dig som önskar att åka på utbytesår utan specifika krav eller preferenser geografiskt. Majoriteten av våra studenter åker på Classic High School. Läs mer om vårt Classic-program i Italien här>>Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.