Soft Landing Camp
Fáilte!

Ditt utbytesår på Irland börjar med tre dagars Soft Landing Camp i Dublin. Irland är känt för sin vänliga befolkning och du kommer redan under dina första dagar i huvudstaden att märka av detta. Utbytesstudenter med ett intresse för den irländska kulturen välkomnas av lokalbefolkningen med öppna armar!

Under tre hela dagar upptäcker du tillsammans med andra utbytesstudenter och lokala ledare staden Dublin. Ni bor på hotell och halvpension med frukost och middag ingår.

Under Soft Landing Camp får du chans att knyta kontakter med andra utbytesstudenter från hela världen och du får börja använda dig av engelskan. Dag två blir det guidad tur i staden och du får se stadens sevärdheter så som Dublin Castle och St. Patrick’s Cathedral. Och bäst av allt, du får uppleva allt detta tillsammans med dina nyfunna vänner!

För att du ska vara väl förberedd inför ditt utbytesår på Irland kommer vi att hålla förberedande möten under campet där vi bland annat pratar om vad som är viktigt att tänka på när det kommer till kulturskillnader, värdfamilj och skola. När du sedan är på väg till din värdfamilj kommer du känna dig väl förberedd och riktigt taggad inför ditt utbytesår!
Close
Tack för ditt intresse av Explorius Sverige! Explorius Sverige är en del av Educatius Group AB som består av flera internationella organisationer som arbetar för kulturella utbyten bland studenter.

Vi tar din rätt till privatliv på allvar, och ger dig möjligheten att kontrollera hur vi kommunicerar med dig. Du bestämmer själv hur vi ska använda dina uppgifter. Klicka i JA/NEJ nedan: